kapat

17.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tofas
Kendinizi affettirin
Başkan M.Ali Yılmaz, bordo-mavili futbolculara gönderdiği mesajda, "Camiaya yaşattığınız üzüntüleri G.Saray maçında unutturun" dedi

Bu fırsatı kaçırmayın
Zorlu G.Saray maçı öncesinde Trabzonsporlu futbolculara Başkan Mehmet Ali Yılmaz'dan moral dopingi. Bugün karşılaşmayı izlemek için Trabzon'a gidecek olan Yılmaz, bordo- mavililere mesaj göndererek, "Bugüne kadar üzdüğünüz camiaya kendinizi affettirmek için en iyi fırsat bu maç. Elinizdeki bu fırsatı iyi değerlendirip maçı kazananın ve camiamızı sevindirin" dedi.

Bulak: Maça hazırız
Yılmaz, taraftarlara da seslenerek 90 dakika boyunca takımı centilmence desteklemelerini istedi. Bu arada teknik direktör Giray Bulak, G.Saray'ın gücünü çok iyi bildiklerini belirtirken, "Rakibimizi tanıyoruz. Gereken önlemleri aldık. İki takımın da kazanmak için çıkacağı bu maçta gülen taraf biz olacağız" dedi. Bulak'ın orta sahaya ağırlık veren bir oyun planı hazırladığı öğrenildi.

Ve Nesim ayrılıyor
Teknik direktör Bulak'ın önceki gün idmandan kovarak, "Bir daha antrenmanlara gelmesin" tebligatı yaptığı Nesim ise Trabzonspor'la yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Nesim'in kulüp aramaya başladığı ve G.Saray maçından sonra Başkan M.Ali Yılmaz'la konuşarak takımdan ayrılmayı isteyeceği öğrenildi.

OSMAN DİYADİN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır