kapat

17.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Hanımnineler

Dün tam bir lig maçı izledik. Belki fazla kalite yoktu ama mükemmel bir mücadele vardı. İki takım da kapasiteleri elverdiği kadar oynadılar. Birisinin başında dünyaca ünlü Scala ve büyük paralarla yaratılan bir takım. Diğerinin başında yerli bir antrenör ve ufak paralarla meydana gelen bir takım.

90 dakikanın özetinde ikisi arasında hiç fark yok. Aksine artı olarak Denizli'de yardımlaşma, geride kapanma, çabuk çıkma var. Bir takım için en önemli olay defanstan hücuma çıkarken, oyunu iyi yerlerden ve çabuk başlatmaktır. Beşiktaş'ta bu görev Yasin'e verilmiş. O bunu yapamıyor. Bu kez Mehmet soyunuyor. O yapınca da Beşiktaş hücum gücünden kaybediyor.

İkinci hataları, rakip kaleye yapılan ortalarda, iyi parselasyon yapmadıkları için Denizlili futbolculardan dönen hiçbir topu kapıp, hücuma döndüremiyorlar. Böyle olunca da en az 60 metre geriye depar atmak, koşmak mecburiyetinde kalıyorlar.

Enerjilerini ekonomik harcamıyorlar. Bunları onlara ya Scala göstermiyor veya onlar yapamıyor.

Arzuman pisliği temizledi
Şampiyonluğa oynuyoruz diyorlar. O niyetteki bir takım agresif olur. Sahanın heryerinde rakibe basar. Beşiktaşlılar hanımnineler gibi oynuyorlar. Helva gibi... Seyirci futbolculardan daha fazla yırtındı.

Nihat'taki anormal düşüş devam ediyor. Bunun en iyi sebebini de kendi bilir!

Denizlispor'da bir Ahmet Hassan var. Çok faydalı... Tolunay dün gece Trabzon'daki Tolunay'dan bile faydalıydı.

84. dakikada Beşiktaş ofsayt kazanıyor. İlhan topu rakip alana koyarak vurmaya kalkınca, İsmet Arzuman mükemmel bir deparla kendisini ikaz ediyor. Tribünlerden Arzuman'a tepki geliyor, "Aptal hakem" diye...Eğer bir aptal varsa önce futbolcu, sonra da tribündeki o seyirciler. Hakem değil. İsmet Arzuman böyle zor ve stresli bir maçı, özellikle cesaretli ve dürüst düdüklerle mükemmel yönetti. Bir gün evvelki, Yılnur Önen'in Kadıköy'deki pisliğini az da olsa temizledi.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır