kapat

Melodi
17.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Akupunktur hocaları geliyor
Alternatif tıp olarak yıldızı yükselen akupunktura ilgi, Türkiye'de de çığ gibi büyüyor. Hastalıklarına çare arayanlar akupunktur uzmanlarının kapılarını aşındırıyor

İstanbul Akupunktur Derneği İkinci Başkanı Dr. İlhan Öztekin, akupunkturla tedavide uygulanan yöntemin tüm dünyada artan bir ilgiyle izlendiğini ve geliştiğini söyleyerek, "Türkiye'de de akupunktur büyük ilgi görüyor. Hastalarımız bilinçli. Bu çok önemli. Çünkü akupunktur bir bilimdir ve bu konuda eğitim almış kişilerce uygulanır," diyor.

İstanbul Akupunktur Derneği, 17/18 Şubat günlerinde Cerrahpaşa Üniversitesi oditoryumunda bir seri konferans düzenliyor. Viyana Ludwig-Bolzmann Enstitüsü'nden akupunktur konusunda dünyaca üne sahip Dr. Helmut Liertzer ve Dr. Evamarie Wolkenstein'in katılacağı ve akupunktur konusunda çeşitli görüş ve tekniklerin anlatılacağı konferansların akupunktur bilmine ilgi duyan doktorlar için çok önemli bir yönü daha var.

Bu konferansları izleyen doktorlara, Sağlık Bakanlığı'nın talep ettiği yeterlilik belgesine referans olabilecek katılım belgesi verilecek. Dr. İlhan Öztekin, konferanslarla birlikte İstanbul Akupunktur Derneği'nin kurslarının da başlayacağını sözlerine ekleyerek, "Bu nedenle hem bu iki bilimadamını izlemek hem de katılım belgesi almak isteyen doktorlar derneğimize ön kayıt yaptırmak zorundalar. Çok büyük bir talep olacağını tahmin ediyoruz," diyor.

Akupunktur konferanslarına katılmak isteyen doktorların başvuracakları telefon: Dr. İlhan Öztekin, (0216) 411 79 85.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır