kapat

17.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Masal gibi düğünde... Okocha şov
Yazıcı otellerinin sahibi Hayri-Lale Yazıcı çiftinin kızları Bahar ile Karaköy'deki katlı otoparkın sahibi Ozan Şer'in Paris'teki düğün törenleri Avrupa sosyetesinin görkemli davetlerini bile geride bıraktı

Yazıcı otellerinin sahibi Hayri-Lale Yazıcı çiftinin kızları Bahar ile Karaköy'deki katlı otoparkın sahibi Ozan Şer Paris'te dillere destan bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Pavillon Ledoyen'deki düğün törenine aralarında Fenerbahçeli eski futbolcu Jay Jay Okocha'nın da bulunduğu ünlü simalar katıldı.

Okacha, esprileriyle konukları gülmekten kırdı geçirdi. Türkiye'den gelen konuklar günler öncesinden rezervasyon yaptırılan Belmond Otel ve Plaza-Athenee'de kaldı. Özel olarak kiralanan son model 3 Mercedes otomobil ise davetlilerin oteli ile düğün töreninin yapıldığı Pavillon Ledoyen arasında adeta mekik dokudu. Masrafları 750 bin doları bulduğu söylenen düğüne 120 konuk katıldı. Konukların masraflarını Yazıcı-Şer Aileleri karşıladı. Düğüne katılması beklenen Cavit Çağlar kutlama mesajı göndermekle yetindi.

GELİN GÖZ KAMAŞTIRDI
Gelin Bahar Yazıcı'nın Yıldırım Mayruk imzalı gelinliği davetlilerin gözlerini kamaştırırken, Ozan Şer ise Paris'ten aldığı Ferre marka damatlığı ile büyük sükse yaptı. Geceliği 6 bin dolar olan kral dairesini üç geceliğine tutan Bahar Yazıcı ve Ozan Şer de bu süre içinde konuklarıyla çok yakından ilgilendi.

TATLISES ÜCRET ALMADI
İbrahim Tatlıses tam üç saat konuklara müzik ziyafeti çekti. Gelin tarafının yakını olarak tanıtılan İbrahim Tatlıses, ücret almadı. Tatlıses'ten sonra ise sahneye Fatih Ürek çıktı. Kurallar gereği saat 24.00'de kapanması gereken salonda davetlilerin sabah saat 03.00'e kadar kalmasına izin verildi.

"EN BÜYÜK BABA ALİ BABA"
Yazıcı Ailesi'nin yakın dostu olan Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Ali Şen ise düğün törenine PSG'nin ünlü oyuncusu eski Fenerbahçeli Jay Jay Okocha ile birlikte geldi. Okocha da Türkçe olarak, "En büyük baba benim baba, Ali baba" diyerek herkesi güldürdü. Ali Şen de gece boyunca kucağından inmeyen Okocha'nın sevimli çocuğu için "O benim torunum" ifadesini kullandı.

DÜĞÜNÜN MÖNÜSÜ
Zeytinyağlı marine edilmiş sebzeli Tuna balığı, Ramonlad soslu Somon balığı ile doldurulmuş Koniloni mantarlı rilet, istakoz, kuzu sırtı, düğün pastası ve kahve.

İÇKİ
Şampanya, rakı ve şarap.

SİNAN ÖZEDİNCİK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır