kapat

17.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Bayramda ilgi güneye
Uzun tatil, turizmcilerin yüzünü güldürdü. Antalya, Kuşadası, Marmaris, Fethiye ve Bodrum'daki otel ve eğlence yerlerinde doluluk oranı yükseldi

YIlbaşı tatilinin bayram tatiliyle birleşmesi turizmcilerin yüzünü güldürüyor. Tatilcilerin özellikle Ege ve güneyi tercih etmesi, yöredeki otel sahiplerini sevindirdi. Kuşadası, Marmaris, Fethiye ve Bodrum'da oteller yüzde 100'e yakın doluluk oranına ulaştı. 4 ve 5 yıldızlı oteller ise paket programlar hazırladı.

Ege Bölgesi'nde yılbaşı tatili için gözde merkezler olan Kuşadası, Marmaris, Fethiye ve Bodrum'da, 4 ve 5 yıldızlı oteller ile diğer eğlence yerleri hazırlıklarını tamamladı. Tatilin 10 güne çıkarılmasıyla doluluk oranını yüzde 100'e çıkarmak isteyen turistik tesisler, 3, 5 veya 7 günlük paket programlar hazırlayarak müşterilerin ilgisini çekmeye çalışıyor. Şimdiden pek çok yerde doluluk oranının yüzde 100'e yaklaştığı belirtiliyor.

Otellerin paket programlarında sanatçılar dans gösterileri ve yılbaşı balosu var. Bazı oteller yılbaşı balosu için ekstra para alırken, bazı oteller ise bu hizmeti müşterilerine paket program içinde sunuyor. Paket program sunan bazı otellerin programlarında canlı müzik, limitsiz içki ve açık büfe bulunuyor.

Kapadokya da keyifli
Kapadokya Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Ahmet Tok, yıl genelini yüzde 20-30 doluluk ile geçiren bölge otellerine, bayram ve yılbaşı tatili öncesi özellikle İstanbul'dan talep geldiğini söyledi. Tok, rezervasyonların yüzde 85'lere çıktığını, doluluk oranının İtalya, İspanya, Japonya ve Fransa ile yüzde 100 olarak gerçekleşmesini beklediklerini belirtti.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır