kapat

17.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Gökyüzünde intihar
Bilgisayar devi Hewlett Packard'da üst düzey yönetici olan Elisabeth Mathilde Otto, 600 metrede uçaktan atlayarak intihar etti. İnanılmaz olaya FBI el koydu

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu FBI yetkililerinin verdiği bilgiye göre 31 yaşındaki Elisabeth Mathilde Otto, 6 yıldır Almanya'da yaşıyordu. Genç kadın son 6 haftadır ABD'deydi. Otto, Havilland Twin Otter DHC-6-300 model küçük bir uçakla California eyaletindeki Sacramento'dan San Jose'ye giderken yaklaşık 600 metredeyken birden kapıyı açtı ve kendisini boşluğa bıraktı.

FBI'ın açıklamasına göre HP yöneticisi kadınla birlikte uçakta 5 yolcu ve 2 de kabin görevlisi bulunuyordu. Otto, en arkadaki koltukta oturuyordu. Onun hemen önünde oturan erkek yolcu, kapının açıldığını duydu ve arkasına döndü. O sırada kadın kendini aşağı bırakmak üzereydi. Ne olduğunu anlamadan da bıraktı. Ancak erkek yolcu, Otto'yu kolundan yakalamayı başardı. Onu tutabilmek için uçaktan aşağı doğru sarktı. Ancak şiddetli rüzgar ve türbülans nedeniyle kadını uzun süre tutmayı ve uçağa geri çekmeyi başaramadı. Kadının cesedi, daha sonra arama başlatan yetkililer tarafından bir tarlada bulundu. Uçak ise, sorunsuz bir şekilde San Jose'ye indi.

ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ
Küçük uçak, Palo Alto yakınlarında bulunan HP binasından personeli eyalet içinde ve dışında taşıma amaçlı kullanılıyordu. Soruşturmanın sürdüğünü belirten FBI yetkilileri, olayın intihar olduğundan şüpheleniyor. Ancak kuşkulu gördükleri intiharın soruşturmasına başladıkları da ifade ediliyor. FBI, olay anında uçakta bulunan diğer yolcuları da sorguya aldı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır