kapat

05.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Star Digital
Kazandığını geri ödüyor
Serdar Bilgili: "Yaptıklarını, söylediklerini onaylamak mümkün değil. Kimse merak etmesin, biz kendisine aile içinde gerekeni yapıyoruz."

Beşiktaş'a geldiğinden bu yana çıkardığı olaylarla gündemden inmeyen Pascal Nouma'ya yönetimden bugüne kadar toplam 100 milyar lirayı aşkın para cezası verildiği öğrenildi. Fransız futbolcuya her taşkınlığının ardından ceza veren yönetimin bundan sonra da gerekeni yapacağı ifade edildi.

Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili Nouma'nın yaptıklarını onaylamalarının mümkün olmadığını belirterek, "Beşiktaş'a yakışmayan davranışların her zaman karşısındayız. Ceza yönetmeliğini harfiyen uyguluyoruz. Ama bunları kamuoyuna yansıtmıyoruz. Her şey aile içinde kalıyor. Bir baba çocuğunu evde dövebilir. Ancak bunu dışarıda yaparsa onun gururunu kırar" diye konuştu.

'Hesabı sahada sorarım'
Fransız futbolcu ise G.Birliği maçından sonraki gelişmelerle ilgili olarak kendini savundu. Nouma, "G.Birliği maçında Thomas yaptığı fauller yetmiyormuş gibi ardı ardına küfürler sıraladı. Hele aileme ettiği küfürlere dayanamadım. Maçtan sonra onu uyardım. O da koridorda benden zorla özür diledi. Hem küfür hem özür olmaz. Ankara'ya gittiğimde kavga çıkaracak değilim. Sahamızda 3-0 yenildik. Orada iyi futbolumla bu yapılanların hıncını sahada alacağım. 'Hesap soracağım' derken bunu kastettim" ifadesini kullandı.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır