kapat

05.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Helin'in eve dönüş saati ortalğı karıştırdı
Gece hayatının ünlü simaları Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin'in eve dönüş saatini yorumladı: Gece aleminde saat sınırı yoktur

Helin Avşar'ın bir röportajda "Gece en geç 04.30'da evde olmak zorundayım. Annem 04.30'u beş dakika geçirsem kıyameti koparır" sözleri polemik konusu oldu. Gece aleminin ünlü simaları bu tür eğlenmeyi sevenler için saat sınırının olamayacağı görüşnde birleşti.

İŞTE GECE HAYATININ ÜNLÜ İSİMLERİNİN YORUMLARI

MURAT CEVAHİROĞLU (İşadamı)
Ben canım kaça kadar eğlenmek isterse eğlenirim. Yanımda eğer eğlendiğim arkadaşlarım varsa, genelde toplu olarak sürekli bir yerlere gidiyoruz. O zaman da o kulüp, bu kulüp derken, bir bakıyoruz, ertesi gün olmuş. Bazen hiç uyumadan işe gidiyorum.

EMRE KÜTÜK (Sanayici)
Eğlencenin saati belli olmaz. Gününe göre değişir. Bazı günler bakarsın sabah 06.00 olmuş, eğlence hala devam ediyor. Bazı gün bakarsın saat 02.00 olur etrafta in cin top oynar.

HAKAN URAL (Oyuncu)
Gece o anki moduma bağlı olarak eğlenirim. Mesela keyfim yoktur ya da muhabbet iyidir, bu belli olmaz. Ben bekar bir insan olduğum için belli bir sınırım yok. Helin Avşar'ın bu kendi özel hayatıdır.

GÖKHAN İLERİ (İşadamı)
Benim öyle bir sınırım yok. Ne zaman istersem o zaman dönerim. Zaten gece kulüpleri saat 04.00 gibi kapanıyor. Ben de bu saaten sonra birşeyler yiyip eve gidiyorum. Zaten Ramazan ayındayız. Ramazanda ağzıma içki sokmam.

TÜLİN ŞAHIN (Manken)
Gece hayatını çok seviyorum. Dışarı çıktığım zaman eğlenmeye doyana kadar eve dönmem. Zaten şu sıralar işler yoğun olduğu için hafta sonu ancak çıkıyorum. Ne zamanki eğlenceye doyarım o zaman evime gelirim. Öyle sınırlarım yoktur benim. Kimseye zaman için de hesap vermem. Hesap sorulmasına da asla müsamaha etmem.

İLKER MENGİ (İşadamı)
Gece hayatında eğlencenin saati yoktur. 04.30 eğlence için ne erken, ne geç... Bu kişiye göre değişir. Ertesi gün eğer işin varsa ya da kendinde ne kadar eğlence için enerji hissediyorsan, o kadar eğlencene devam edersin. Bana göre de eğlence 04.00 de biter. Ama eskiden 06.00'ya kadar eğlenceye devam ederdim. 04.30 sonrasında eğlencede zaten çılgınlık başlar.

BURCU ÇAĞRI (Manken)
Ben gece hayatını seven bir insanım çıktığım zaman en geç 03.00'te evde olurum. Tabii bu her akşam değil sadece haftasonları. Okulum olduğu için bu aralar az çıkıyorum ama bazen eve 04.00 gibi gelince ailem kızıyor. Ramazan ayı dolayısıyla şu sıralar gece hayatından uzak kendi halimde yaşıyor sayılırım.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır