kapat

05.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Dumankaya
Sanayiciler Başbakan ile görüştü
Kredi faiz oranlarındaki hızlı artış üzerine reel sektör temsilcileri Başbakan ile bir araya geldi

İki haftadır süren likidite krizinin üretime yansıma olasılığını ortaya koymak için reel sektör temsilcileri dün akşam ani bir kararla Başbakan Ecevit'i ziyaret ettiler. TOBB Başkanı Fuat Miras başkanlığındaki reel sektör temsilcileri akşam saatlerinde Başbakanlığa geldi. Sektör temsilcilerinin Başbakanlık'taki temaslarında, ekonomi ile ilgili sorunları ve çözüm önerileri sunacakları da öğrenildi.

TOBB Başkanı Fuat Miras'ın başkanlığındaki reel sektör temsilcileri arasında TOBB Ticaret Borsaları Konsey Başkanı Nejat Basmacı, TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkanı Erol Öztürk, TOBB Deniz Ticaret Odaları Konsey Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Başkanvekili Rıfat Hisarcıklıoğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Hüsamettin Kavi, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Mehmet Yıldırım, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Zafer Çağlayan, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Erkut Yücaoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Okan Oğuz yer aldı.

Reel sektör temsilcilerinin Başbakan'ı ziyaret nedeni olarak gecelik faizlerin yüzde 1.200'lere yükselmesiyle kredi faizlerinde meydana gelen olağanüstü artışlar gösterildi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır