kapat

Pazar Eki
26.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Burcunuza Göre Haftanız
Bu hafta da Güneş, Yay burcunda ilerliyor ve Yeni Ay'ın da Yay burcunda doğduğuna tanık oluyoruz.

Dini ve felsefi konulara verilecek önemin artacağı ve bu etkinin toplum üzerindeki olumlu etkisini gözleyebileceğimiz bir haftadayız. Merkür Akrep'teki deşifre edici etkilerini vermeye devam ederken, Venüs'ün Oğlak'ta daha somut ve pratik bir ekonomi anlayışı sağladığına tanık oluyoruz. Terazi burcundaki Mars, enerjilerin tam olarak ortaya konulamadığını hatırlatırken, sorunlara diplomatik yöntemlerle çare arayabileceğimizi hatırlatıyor.

KOÇ:Yay burcunda ilerleyen Güneş, yine Yay'da doğan Yeni Ay'dan aldığınız olumlu etkiler sayesinde bu hafta duygusal ilişkiler açısından son derece renkli ve hareketli geçebilir. Karşıt burcunuzda ilerleyen yöneticiniz Mars'ın desteğiyle hayatınıza renk katacak gelişmelerin kapınızda olduğu gözleniyor. Yaratıcılığınızdan maksimum yararlanabileceğiniz bir devredesiniz. Oğlak'ta ilerleyen Venüs, kariyerinizle gerçekleştireceğiniz başarıları ön plana çıkartabilir ve kazancınızın artığını farkedebilirsiniz.

BOĞA:
Yay burcunda ilerleyen Güneş ve burada doğan Yeni Ay'ın etkisiyle yeni konularla gelebilecek fırsatlara açıksınız. Sorumluluk alma konusundaki yeteneğiniz ve detaya olan yaklaşımınız size kariyerinizde ilerleme şansını da beraberinde getiriyor. Oğlak burcunda ilerleyen yöneticiniz Venüs, iç huzurunuzun yerinde olacağını belirtirken, sevdiğinizle birlikte tatile çıkma fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. İkizler'deki Jüpiter maddi konularda bolluklu bir devrede olabileceğinizi hatırlatıyor.

İKİZLER:
Burcunuzda ilerleyen Jüpiter'in desteğiyle yaşama neşeli, iyimser ve felsefi yaklaşımlarınız olabilir. Bu hafta da Yay burcundaki Güneş ve yine burada doğan Yeni Ay'ın desteğini ortaklık ilişkilerinizde gözlüyorsunuz. İş ve özel yaşamınızda kararlar almak ve anlaşmalara imza atmak için olumlu bir devredesiniz. Yöneticiniz Merkür'ün Akrep burcunda ilerliyor olması, maddi konularda sabırlı yaklaşımlarınız olabileceğini vurguluyor. Yatırımlarınız konusunda akılcı davranmalısınız.

YENGEÇ:
Yöneticiniz Ay, bu hafta Yay burcunda doğuyor ve size hafta boyunca işinizle ilgili konularda önemli fırsatlar sunuyor. Güneş'in ve Yeni Ay'ın da Yay burcunda ilerliyor olması, bu hafta para konularının sizin için ön planda olabileceğini vurguluyor. Akrep burcunda ilerleyen Merkür sayesinde fiziksel ve zihinsel enerjinizin yüksek olduğu bir dönemde olduğunuzu farkedebilirsiniz. Her konuda girişimcilik potansiyelinizin yüksek olacağı bir devredesiniz.

ASLAN :
Yay burcunda ilerleyen Güneş'ten sosyal yaşamınızı destekleyen etkiler alıyorsunuz. Ayrıca bu hafta Yay burcunda doğacak olan Yeni Ay size ay boyunca seyahat fırsatları getirebilir ve merak ettiğiniz her konuda kendinizi geliştirme fırsatı bulabilirsiniz. İkizler burcunda ilerleyen Jüpiter yakın çevreyle ilişkileriniz konusunda olumlu bir devrede bulunduğunuzu vurgularken verimli anlaşma fırsatlarını ön plana çıkartabilir. Paylaşımlarınız konusunda aceleci yaklaşımlarınız olabileceği gözleniyor.

BAŞAK:
Bu hafta Yay burcunda doğacak olan Yeni Ay ve burada ilerleyen Güneş, ortaklaşa çalışmalardan hafta boyunca verimli sonuçlar alabileceğinizi belirtmekte. Paylaşımlar konusunda hevesli olabilir ve kendinizin olduğu kadar başkalarının kaynaklarını da yönlendirebilirsiniz. Terazi burcunda ilerlemeye devam eden Mars, maddi ilişkileriniz konusunda rekabetçi yaklaşımlarınız olabileceğini vurgularken zaman zaman yalnız hareket edememekten kaynaklanan problemler yaşayabileceğinizi vurguluyor.

TERAZİ:
Yay burcunda doğacak olan Yeni Ay ve yine burada ilerleyen Güneş, hafta boyunca seyahatlerin ön planda olabileceğini vurgularken, verimli anlaşmaları gündeme getirebilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle çok iyi anlaştığınızı gözleyebilir ve ilişkinizi daha da güçlendirebilirsiniz. Her konuda birbirinize tam destek olabileceğiniz gözleniyor. Burcunuzda ilerleyen Mars'ın enerji verici etkilerini ve İkizler burcunda ilerleyen Jüpiter'in kısmetlerini seyahat ve eğitim fırsatlarında artış olarak gözleyebilirsiniz.

AKREP:
Yay burcunda doğacak olan Yeni Ay ve yine Yay'da ilerleyen Güneş, maddi konularda rahat ve kendinize güveninizin tam olacağı bir devrenin sizi beklediğini haber veriyor. Çalışmalarınızla göz doldurabilir, dikkat gerektiren her türlü işte başarılı olabilirsiniz. Sağlığınız konusunda girişimler yapmak istiyorsanız son derece olumlu bir devrede olduğunuzu bilmelisiniz. Burcunuzda ilerleyen Merkür zihinsel enerjinizle her türlü soruna çözüm bulabileceğinizi ve sık sık seyahatlere çıkabileceğinizi belirtiyor.

YAY:
Bu hafta burcunuzda doğacak olan Yeni Ay, hafta boyunca her konuda enerjik ve girişimci bir yapıyla hareket edebileceğinizi belirtiyor. Güneş'in de burcunuzda ilerlemesi yaşam enerjinizin ve çekiciliğinizin çok yüksek olacağı bir devrede bulunduğunuzu vurgulamakta. Akrep'te ilerleyen Merkür, bilinçaltı gerilimlere açık olabileceğinizi belirtirken zaman zaman gevşemekte güçlük çekebilirsiniz. Aşk konusunda insiyatif sahibi olabileceğiniz bir haftadasınız.

OĞLAK:
Burcunuzda ilerşleyen Venüs'ün de desteğiyle iç gerilimlerinizin çok azalacağı ve kendinizle barışık olabileceğiniz bir devredesiniz. Yeni Ay'ın Yay burcunda doğması hafta boyunca oluşturacağınız her türlü planın sonuçlarını alabileceğinizi vurguluyor. Merkür'ün ve Akrep'teki konumları grup çalışmaları, organizasyonlar ve arkadaşlarınızla birlikte yürüttüğünüz işlerinizin başarı vaadettiğini belirmekte. İşlerinizi paylaştığınız çalışma arkadaşlarınızla uyumlu hareket etmek size maddi tatmini de beraberinde getirebilir.

KOVA:
Bu hafta Yay burcunda ilerleyen Güneş'ten ideallerinizi gerçekleştirme konusunda tam destek alabileceğiniz gözleniyor. Yeni Ay'ın da Yay burcunda doğuyor olması grup bilincinizin çok yüksek olabileceği bir devrede bulunduğunuzu vurgularken katılabileceğiniz organize çalışmalarda çok iyi ifade edebilirsiniz. İkizler'de ilerleyen Jüpiter ve Terazi'de ilerlemeye devam eden Mars ufuklarınızı geliştirmek için birçok eğtim ve seyahat fırsatının gündeminizde olabileceğini belirtiyor.

BALIK:
Bu hafta Yay burcunda doğacak olan Yeni Ay ve yine burada ilerleyen hafta boyunca kariyerinizde gerçekleştirebileceğiniz önemli gelişmelerin gündemde olacağını belirtiyor. Çalışkanlığınız ve başarı hırsınızla otoritelerin desteğini alabileceğiniz gözlenirken, çekiciliğiniz ve uyumlu kişiliğiniz sayesinde birçok kapının size açılacağını farkedebilirsiniz. Akrep burcunda ilerleyen Merkür seyahatlerle gelebilecek para ve statü fırsatlarını haber veriyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır