kapat

28.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
İnanır: Buket ve Çelik benim kardeşimdir
Manken Buket Saygı'yı, cep telefonu mesajlarıyla rahatsız ettiği ve Saygı'nın sevgilisi ünlü pop şarkıcısı Çelik'e de tehdit yağdırdığı iddia edilen ünlü aktör Kadir İnanır, Sarıyer Cumhuriyet Savcısı İsmail Yavaş'a yaklaşık 45 dakika süren ifade verdi.

Basına yakalanmamak için Cumartesi günü öğleden sonra savcılığa gelen İnanır ifadesinde, manken Buket Saygı'yı oynadıkları dizideki rolüne motive etmek için mesaj gönderdiğini herhangi bir taciz düşüncesinin olmadığını söyledi. "Yıllardır sinema dünyası içindeyim, kimsenin namusunda gözüm yok" diyen ünlü aktör, pop şarkıcısı Çelik'i de tehdit etmediğini ileri sürdü.

REDDETTİ
İnanır, "Ben insanları severim. Buket ve Çelik benim kardeşimdir. Çevremdeki insanlar bana güvenir. Kimseyle uğraşacak halim yok. Beni herkes tanır, kalbimin temiz olduğunu herkes bilir" diye konuştu.

Manken Buket Saygı, yaklaşık 2.5 ay önce dizideki rol arkadaşı Kadir İnanır tarafından cep telefonu mesajlarıyla taciz edildiğini iddia etmişti. Buket'in sevgilisi şarkıcı Çelik de ünlü aktör tarafından tehdit edildiğini öne sürmüştü. İki sevgili avukatları Ömer Durak aracılığıyla Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı'na başvurmuş ve İnanır aleyhine suç duyurusunda bulunmuşlardı.

Bekir BATU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır