kapat

28.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
İstanbul yozlaştı
Kenti her açıdan "İstanbul olmaktan çıktı" diye niteleyen İçişleri Bakanı Tantan, "Kurduğumuz uzman heyetle bütün sorunları masaya yatırıp çözüm arayacağız"dedi

SEFERBER OLDUK
İstanbul'un büyük bir yozlaşma yaşadığını belirten ve bunun için önlem alınması gerektiğini vurgulayan İçişleri Bakanı Saadettin Tantan, "Kuruluşumuza bağlı Strateji Dairesi, Marmara Boğazları ve Belediyeleri Birliği üyeleri ile akademisyenlerden oluşan bir çalışma grubu oluşturduk. Yaşanan tüm sorunlara çözüm getirerek İstanbul'u kurtarmaya kararlıyız" diye konuştu.

SUDAN TRAFİĞE
"Sudan yola, trafikten hava kirliliğine kadar her sorunu masaya yatırdık" diyen Tantan, oluşturdukları heyetin tüm sorunların üzerine gideceğini söyledi, şöyle konuştu: "Çıkan sonuçları tartışmaya açıp sorunların çözümü için her kurumla görüş alışverişinde bulunacağız. Uygulanacak projelerin ana hatlarını tespit edeceğiz."

ÖZERKLİK OLMAZ
Tantan, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Valilik tarafından oluşturulan Şehir Konseyi'nin "İstanbul için özerklik" talebini hatırlatmamız üzerine de, "Herkes özerklik istiyor. Biz kanunun temsilcisiyiz. Kanun ne diyorsa onu yapmakla yükümlüyüz. Bu isteğin gerçekleşmesi kanunen mümkün değil" dedi.

ŞENOL DEMİRCİ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır