kapat

28.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Biri ahh derken diğeri ohh dedi
Galatasaray-Fenerbahçe derbisini sunan taraflı (!) Star Digital spikerleri, kritik pozisyonlarda oldukça ilginç yorum yaptılar. İşte fanatik spikerlerden inciler...

Star Digital, Pazar akşamı oynan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki müsabakayı üç ayrı spiker ile sundu. Tarafsız, Galatasaraylı ve Fenerbahçeli üç ayrı spikerin anlattığı maçta kritik pozisyonlarda değişik yorumlar yapıldı. Taraflı spikerler, takımlarının gol pozisyonuna girdiği anlarda heyacanlanırken, ilginç ifadeler de kullandılar...

Jardel'in kaçırdığı ilk gol:
GS'Lİ SPİKER: G.Saray'ın Brezilyalı golcüsü yavaş yavaş sinyalini çakmaya başladı.

FB'Lİ SPİKER: Jardel bu kadar boş bırakılır mı? Allah'tan kalede Rüştü var.

Emre'ye Mirkoviç'in darbesi:
F.Bahçe'nİn Sırp futbolcusu, G.Saray'ın küçük dev adamını ancak durdurabildi. Onun adı artık Mirkoviç değil Mike Tyson olsun. Böyle yumruk atılır mı?

Emre kendini bir anda yere attı. Hoca sarı kartı gösterince bir anda acı-macı kalmadı. Cin gibi oldu, sakatlık-darbe falan unuttu gitti..

Johnson'un Emre'ye tekmesi:
Bu akşam Emre'ye top oynatmamakta kararlı bir F.Bahçe var. Bunlardan bir tanesi de F.Bahçeli Johnson. Emre acılar içerisinde yerde. G.Saraylılar bu akşam hep birlikte Emre için dua edin. Çünkü F.Bahçe'nin aklı fikri Emre'de.

Çok sert giriyoruz. Topla değil rakiple oynuyoruz. Bunun acısını ikinci yarıda çekebiliriz. İkinci sarı kartlar ya da direkt olarak kırmızılar da gelebilir.

Mustafa Doğan-Hagi mücadelesi:
Mustafa zaten sabıkalı bir futbolcu. Hagi'nin bu tür sertliklerde sakin olması lazım. Çünkü F.Bahçe bunu istiyor; Hagi'yi sinirlendirmeyi... Başrolde Mustafa Doğan var.

Yapma Mustafa. Gereksiz faul, orta sahada niye öyle yapıyorsun? Ama Hagi de neredeyse hakemi dövecek gibi gözüküyor. Kırmızı kart, kesin kırmızı kart görmeli.

Jardel'in kafa şutu:
Bu gece top Jardel'i sevmiyor. Haydi Jardel zamanı geldi artık. Rüştü düğümlendi. Haydi Jardel.

Yüreğimiz ağzımıza geldi. Bravo Rüştü. Maçın kader anı işte bu. Orta yaptırmamamız gerekir. Haydi orta yaptırıyorsunuz, öyle bir adamı nasıl boş bırakıyorsunuz. Jardel gibi adamı boş bırakırsanız olacağı bu.

Arif oyuna girerken:
Arif F.Bahçe'yi telaşlandırdı. Psikolojik yönden çöktü F.Bahçe. Sıra uygulamaya geldi. Haydi Arif. Sen bu maçları seversin.

Sürekli ofsayta düşüyorlar. Ama yedek kulübesindeki Arif gibi bir adamları var. Lucescu onu alıyor. Çok tecrübeli bir isim, böyle devam edersek Arif'e yem olabiliriz. Çok çabuk kaçabilen bir futbolcu Arif. Arif'i tutarsak birşey olmaz, tutamazsak yanarız.

Kaleci Kerem için:
Ah Kerem ah... Senin için ne desem.

Uzaklardan Baliç, Rapajç birileri vuruverse, bir golümüzü atıversek de, zaten Kerem'in bozuk olan moralini iyice bozsak.

Abdullah'a sarı kart:
Erol Ersoy Abdullah'a "Hoşgeldin" dedi.

(Abdullah'a kızarak) Bu kart görülür mü? Ne gereği var Abdullah, ne gereği var. Daha oyuna gireli bir dakika bile olmadı, sen kalkıyorsun, top futbolcunun ayağından çıkmış, hala rakibe giriyorsun.

Hagi-Rapajc kıyası:
Fenerlİler Rapajc Hagi'ye benziyor diyorlar ama Hagi'nin forma numarası 10, Rapajc'in forma numarası ise 8. Forma numarasında bile Hagi Rapajc'e ağır basıyor.

Andersson gol kaçırınca:
Ah ah ah bu gol kaçar mı? Andersson vurdu, son anda Kerem kurtardı. Galibiyete o kadar yaklaşmıştık ki! Olsun devam çocuklar. Moralinizi bozmayın...

Haydi Rüştü... Aman!
Özellİkle tuttuğu takım hakkında olumsuz yorumlar yapan spikerlere sinirlenen taraftarların beğenisini kazanan bu yeni uygulamada, kimi zaman taraftar spikerler anlaşılmaz espriler yaptılar, bazen de kendilerini kaybederek 'aman, dikkat' türünden çıkışlarda bulundular.

KİLİT POZİSYON
Müsabakayı Galatasaray adına yorumlayan Ertem Şener ve Fenerbahçe adına yorum yapan Ersin Düzen'in en heyecanlandıkları pozisyon ise halen ligde gol krallığını sürdüren Mario Jardel'in, aynı zamanda Milli Takım'ın da kalesini koruyan Fenerbahçe kalecisi Rüştü ile karşı karşıya geldiği andı...

ZOR ESPRİ
Pozisyon sonrasında, "Cimbom'un Süper Mario'su Jardel, 12 milyon dolarlık bir vuruş yaptı. Diğer 12'si galiba gol olacak" gibi bir espri yapan G.Saraylı spiker Şener, "F.Bahçe'nin kalesini bu akşam muskalar koruyor" dedi.

F.Bahçeli spiker Düzer ise, "Ofsayt yok. Jardel aman. Hadi Rüştü. Jardel vurdu, Rüştü kurtardı. Ohh, derin bir nefes aldık" diyerek sarı lacivertli taraftarların hislerini yansıttı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır