kapat

CUMARTESİ EKİ
25.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Burçlara göre gününüz
Bugün Ay, sabah saatlerinde Akrep'te bulunuyor ve Boğa'daki Satürn'le gerilimli bir açı oluşturuyor.

Genel anlamda duygularımız ve sorumluluklarımız arasında gerilimler yaşayabileceğimiz bir gündeyiz. Ayrıca Merkür'ün Uranüs'le oluşturacağı sert açı da iletişim, ulaşım ve medyayla ilgili alanlarda beklenmedik gelişmeler olabileceğini vurguluyor. Akşam saatlerinde Yeni Ay, Yay burcunda doğacak ve yüksek enerjisiyle yeniliklere olumlu bir motivasyonla yaklaşmamızı sağlayacaktır.

KOÇ:
Yay burcunda doğan Yeni Ay'ın etkisiyle kendinizi geliştirme isteğinizin yoğun olabileceği gözleniyor. Yepyeni ve araştırmaya fırsat bulamadığınız konularla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Herhangi bir konuda öğrenim görüyorsanız girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

BOĞA:
İleriyi düşünerek düzenlemeler ve planlamalar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Eşinizin ve ailenizin duygusal desteğini yanınızda hissetmek sizi oldukça mutlu edebilir. Birlikte gerçekleştirebileceğiniz ortak yatırımlardan ve çalışmalardan verim alabilirsiniz.

İKİZLER:
Karşıt burcunuzda doğacak olan Yeni Ay'ın etkisiyle bugün, ikili ilişkilerinizde bir takım karmaşalar yaşayabileceğiniz görülüyor. İşbirliği konusunda iyimser olsanız da fikirlerinizde uyuşma zorluğu çekebilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde hevesli ve enerjik tavırlarınızla sevdiğinizi etkilemekte başarılı olabilirsiniz.

YENGEÇ:
Yeni Ay'ın etkisiyle kendinizi ayrıntı gerektiren işleriniz için yoğunlaştırabilir, günlük işlerinize hız kazandırabilirsiniz. Çalışma ortamınızda otoritelerin desteğini alabileceğiniz görülüyor. Sağlığınız konusunda zaman zaman stres yaşayabilir, kendinizi dinleme eğilimi gösterebilirsiniz.

ASLAN:
Sevdiğinizle birlikte eğlenceli ortamlarda bulunabileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Birlikte gezi ve tatil hazırlıkları yapabilir ve çok eğlenebilirsiniz. Ailenize yeterince ilgi göstermemeniz, onlar açısından hayal kırıklığına uğratıcı olacaktır.

BAŞAK:
Eviniz ve güvenliğiniz için planlamalar yapabileceğiniz ve kendinizle başbaşa kalmaktan zevk alabileceğiniz bir gündesiniz. Görüşmelerinizi ertelemek ve tek başınıza kalmak iç huzurunuzu korumak için iyi bir yol olacaktır. Aile fertleriniz düşüncelerinizi destekleyerek içgüveninizi arttırabilir.

TERAZİ:
Çevrenizle iletişiminizin yoğun olacağı aktif geçebilecek bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirmek için çaba harcayabilirsiniz. Birbirinize karşılıklı yardımcı olabildiğinizi görmek her iki tarafın da güvenini yerine getirecektir.

AKREP:
Burcunuzdaki Merkür'ün Uranüs'le sert açısı, zekanızın keskin fakat sözlerinizin yıpratıcı olabileceğini belirtiyor. Tarafsız ve ileri görüşlü yaklaşımlarınızla her konuda beklenmedik olumlu koşullar yaratabilirsiniz. Mesleki konularda ilerlemek için büyük çaba harcayabileceğiniz görülüyor.

YAY:
Yeni Ay'ın burcunuzda doğacağı bugün kendinizle ilgili başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz... Mantığınızla karar almak daha doğru görünse bile iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Yakın çevrenizle iletişiminizin yüksek olması, bugün başkalarının fikirlerinden yararlanma isteği doğurabilir.

OĞLAK:
Yeni Ay'ın etkisiyle bilinçaltı dinamiklerinizin çok güçlü olabileceği bugün içgüdülerinize güvenmek isteyebilirsiniz. Hareket halinde olmaktansa geçmiş deneyimlerinizden yararlanarak planlar yapmak sizin için daha iyi olacaktır. Egzersiz ve hafif bir dietle vücudunuzu rahatlatabilirsiniz.

KOVA:
Çevrenizi etkilemekte çok başarılı olacağınız bugün arkadaşlarınızla ilişkilerinizde rahat olmalısınız. Genel psikolojinizin meslek ve aile yaşantınızı da olumlu etkilemesi mümkün. Ortak çalışmalarınızdan beklediğiniz sonuçları bugün alabileceğiniz görülüyor.

BALIK:
Meslek yaşantınızda gözönünde bulunmak isteyebileceğiniz hırslı bir çalışma günü sizi bekliyor. Sezgilerinizin yüksek oluşu başarıya nerede ulaşabileceğinizi görmenize yardımcı olabilir. Yeni Ay'ın vereceği motivasyonla rutin işlerinizi rahatça organize edebilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır