kapat

CUMARTESİ EKİ
25.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Makyajın gerçek okuluna buyrun
Kadınlar makyaj yapmayı tuvalet dedikoduları sayesinde öğrendi. Güzellik dergilerini, uzmanlarını boşverin. En sağlam makyaj hileleri hâlâ kadınlar tuvaletinden çıkıyor

Erkekler hala "en güzeli doğallıktır" diye söylene dursunlar kadınlar makyajdan vazgeçemiyor. "Bir kadını makyaj yapmaya sürükleyen en büyük neden, diğer bir kadının makyaj yapmış olmasıdır" diyor bazı uzmanlar. Haklı olabilirler. Özeniyoruz. Makyajlı güzel bir kadın görünce hemen kendimizi tuvalete atıyoruz. Zira kadınlar tuvaleti, makyaj konusundaki en büyük bilgilerin elde edildiği, neyin nereye nasıl sürüleceğinin, hangi malzemenin nereden alınacağının öğrenildiği yerdir. Eğer makyaj konusunun okulu neresidir diye sorsanız çoğu kadın size aynı yanıtı verir: "Kadınlar Tuvaleti"!

Makyajda son günlerin tuvalet dedikodularına gelince...

1. Biliyor musun şekerim, dünyaca ünlü kozmetik mağazası Sephora Türkiye'de ilk kez Vega CarrefourSa alışveriş merkezinde açılmış. Sephora'nın tüm dünya genelinde 500 tane mağazası var. Tüm mağazalarının dekoru aynı. Tüm markaları aynı anda, üstelik uygun fiyatlarla bulabiliyorsun. Müşteriler tek başlarına, ürünleri diledikleri gibi inceleyip deneyebiliyorlar. Yani başında asker gibi bekleyen, ürün satmak için 40 takla atan görevliler yok. Danışmanlar ancak sen istediğinde yanına geliyorlar. Hepsi tüm markalar konusunda eğitimli ve bilgililer.

2. Nivea Beaute'nin kış makyajı için hazırladığı koleksiyon süper! Özellikle mavi ve mor tonlarındaki ikili farı "Mystic Night" ve ince pudrası "Royal Plum". Mor ve kiraz kırmızısı rujlar dudakları çok çarpıcı gösteriyor. Ojeler ise pembe, kırmızı ve mor tonlarında... Fiyatları da çok ucuz. Ruj 5 milyon 800 bin lira, ikili göz farı: 7 milyon 900 bin lira, oje 3 milyon 900 bin lira, dudak kalemi 4 milyon 100 bin lira.

3. Sebastian Trucco'nun göz altı kapatıcısı çok başarılı. Fiyatı 17 milyon lira civarında.

4. Televizyon ve sahne makyajları için kullanılan Kryolan'ın fondötenleri çok ağır ama far ve allıkları çok kalıcı. Bu ürünlerle sabah yapılan makyaj gecenin kör vaktine kadar sizi idare ediyor. Tek sorun var. Kryolan her yerde bulunmuyor. Taksim'de Beyoğlu Sineması'nın karşısındaki Atlas Pasajı'nda bulabilirsiniz.

5. Dermalogica'nın fondötenleri çok güzel kapatıyor. Makyaj öncesinde kullanılan beyaz renk açıcı fondöteni çok başarılı. Fiyatı 13 milyon lira.

En son ne aldım?
Güzellik Fuarı'ndan Kryolan marka iki tane allık aldım. Levent'teki Yeni Eczane'den her zamanki parfümümü aldım. Adı yok! Klibimde giydiğim botu çok beğendim. İstedim, verdiler. Beymen'den Moschino marka "deli dana" derisi bir çanta aldım. Berlin'den dönerken "Lamer" isimli mucize kremden aldım. Kıyafet alışverişimi Zara'dan yaptım. Pantolon, kazak, gömlek, etek... Epeyce bir şeyler aldım. Tüm aldıklarımın fiyatını söylemesem daha iyi olur. Bence pek hoş durmuyor. Bugünlerde hiç cd alamıyorum. Çünkü gözüm kendi cd'imden başkasını görmüyor. Nerede ne kadar satılmış, nereye ne kadar gönderilecek gibi üzerime vazife olmayan işler için kafa yoruyorum.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır