kapat

09.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner Kazan'da dehşet
Beşiktaş'ın Tataristan'da kazandığı maçta Kazan'ın Rus oyuncusu Avleev, hakem Jovciç'i hastanelik etti. Temsilcimiz 2.hakem Zbigniew'in garantisi ile maçı bitirdi

Beşiktaş, Kazan'ı Tataristan'da 65-60 yendiği maçta canını zor kurtardı. Evsahibi ekipten Avleev, Yugoslav hakem Milivojev Jovciç'i tekme tokat dövüp hastanelik etti. Rus oyuncunun kendi liginde de hakem dövdüğü için üç maç ceza aldığı öğrenildi.

Avleev, takımı 4 sayı öndeyken kararını beğenmediği Jovciç'in yüzüne topu attı. Bununla sakinleşmeyen Avleev, yere yığılan Jovciç'i tekme tokat dövdü. Kendini kaybeden Yugoslav hakem sedyeyle hastaneye kaldırıldı.

Bu olay üzerine siyah-beyazlılar "Cangüvenliğimiz yok" diyerek sahadan çekildi. Ancak 2. hakem Polonyalı Zbigniew, olay çıkmayacağına dair yazılı güvence verince tekrar salona döndüler. Avleev'e verilen teknik faul için Jovciç'in hastaneden onayı alındı ve 40 dakika duran maçı Beşiktaş kazandı.

Stankoviç'in yıldızı
FIBA'nın Yugoslav Başkanı Stankoviç'in yıldızlarından olan Jovciç'i döven Avleev'in spor hayatının bittiğine kesin gözüyle bakılıyor.

Beşiktaş coach'u Ahmet Kandemir (solda) olay için "Ben böyle bir şey görmedim. Avleev, bir de gelip bizden özür diledi" yorumunu yaptı.

VOLKAN ÜSTÜYILDIZ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır