kapat

09.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Kozlarını paylaşacaklar
Kaya Çilingiroğlu, Biricik Suden'le olan ilişkisini kastederek "Aşağılık bir yöntem, aynen Kaya Bey'e yakışır" ifadesini kullanan Perihan Mağden'e 10 milyarlık tazminat davası açtı

Hülyü Avşar-Kaya Çilingiroğlu çifti ile Radikal gazetesi yazarı Perihan Mağden arasındaki gerilim dinmek bilmiyor. Katıldığı bir galeri açılışında yaptığı espri yüzünden Prof. Adnan Çoker tarafından yanlış anlaşılan ve hakarete uğrayan Avşar, "Kaya iyiki orada değildi, yoksa onu döverdi" deyince, Perihan Mağden'e hedef olmuştu. Mağden, bir haftasonu ekinde yayınlanan röportajında Hülya Avşar'ın sanatçı kimliğini eleştirmiş ve ünlü sanatçıya çeşitli hakaretler yöneltmişti. Avşar da bunların altında kalmayıp Mağden'e "Saçı yağlı, pis kokan bir kadın" deyince ortalık iyice karışmıştı.

BU atışmaların yarattığı gerilim dinmeden şimdi de Kaya Çilingiroğlu, Radikal Gazetesi'nin 17 Ağustos 2000 tarihli Almanya baskısında yayınlanan bir yazısından dolayı Perihan Mağden'e 10 milyar liralık tazminat davası açtı. Kaya Çilingiroğlu, "4 mevsimlik kadın yine kazandı" başlıklı yazıda, kendisinin, eşi Hülya Avşar'ı Biricik Suden'le aldattığı iddiasının "çok aşağılık bir yöntem, aynen Kaya Bey'e yakışır" ifadesiyle yorumlandığını belirterek, kişilik haklarına saldırıda bulunulduğunu kaydetti. Dava, İstanbul Küçükçekmece 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açıldı.

Dilek YILDIZ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır