kapat

09.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Akkaya'ya veryansın
Ünlü mankenin "koyun"a benzettiği meslektaşları Ebru Destan, Emine Ün ve Arzu Pavlova "Deniz şımarık ve terbiyesiz biri" dedi

Adana'da katıldığı bir açılıştan sonra verilen yemekte organizatör ve eski manken Turgay Arıkdoğan'la tartışan Deniz Akkaya'nın "Diğer kızlar koyun gibi seyretti" diyerek aynı masada bulunan meslektaşlarını suçlaması ortalığı karıştırdı. Kimsenin kendilerini koyun yerine koyamayacağını söyleyen ünlü mankenler, "Deniz için kılımızı bile kıpırdatmayız. Çünkü o şımarık ve terbiyesiz biri" dedi. Olayı çıkaranın Akkaya olduğunu öne süren ve onun yüzünden hayatlarının tehlikeye atıldığını söyleyen Ebru Destan, Emine Ün ve Arzu Pavlova, "Onun olduğu yerde olaylar eksik olmuyor" dedi. İşte üç mankenin açıklamaları:

EBRU DESTAN: Kompleksli
Bütün olayı çıkaran Deniz'in ta kendisi. Eden bulur. Kendi kişisel kaprisleri yüzünden bizim hayatımızı tehlikeye attı. Turgay Arıkdoğan'ı dövmek için bir minibüs dolusu adam geldi. Onların yüzünden korku dolu anlar yaşadık. Ondan sonra kalkmış bizi koyun gibi bakmakla suçluyor. Bizim için söylediği tüm sözleri kendisine geri iade ediyorum. Deniz Akkaya geçirmiş olduğu estetik ameliyatlarla birlikte kişilik erozyonuna uğramış biri. Geçmişte beğenilmemekten dolayı kompleksleri vardı. Şimdi de ilgi çekmek için geçmişteki bastırılmış duygularını dışa vuruyor. Onun adına üzülüyorum.

EMİNE ÜN: Niye karışayım?
Kötü söz sahibine aittir. Olay, Turgay Bey'le Deniz arasında oldu. Bizim o arada müdahale etmemiz hiç de doğru değildi. Çünkü o sinirle bize 'Sana ne bu ikimizin meselesi diyebilirlerdi, bu da beni çok üzerdi. Bizim olaya karışmamız söz konusu değildi. Çünkü müthiş bir kavgaya tutuşmuşlardı. Yıllarca aynı ajansa bağlı çalıştık, buna rağmen benden bile bir merhabayı esirgeyen bir insan için niçin müdahalede bulunacakmışım! Ayrıca podyumda bana omuz attığını herkes biliyor. Buna rağmen ben ona hiçbir şey söylemedim.

ARZU PAVLOVA: Terbiyesiz
Olaylar çok ani gelişti. Biz yaşanılan bu olay karşısında şaşkına döndük. Zaten o sırada olaya müdahale edildi. Ayrıca onları ayırmak da bize düşmezdi. Çünkü onların kişisel bir kavgasıydı bu. Herkesi kavganın içine sokmanın bir anlamı yoktu. İstanbul'a döner kendi aralarında sessiz sedasız anlaşabilirlerdi. Biz kadın başımıza seyretmekten başka ne yapabilirdik ki? Deniz'in, kendi kavgasına bizi alet etmeye çalışması onun terbiyesizliğini gösteriyor. Bizlere çok ayıp etti.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır