kapat

09.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Tahıl deposunda çılgın eğlence!
Arnavutköy'deki Coco Pazzo, müziğin ve lezzetli bir akşam yemeğinin tadına varabileceğiniz özellikleriyle İstanbul'un gözde mekanları arasında yer alıyor.

Cenevizliler'in tahıl deposu olarak kullandığı tarihi mekanda, İtalyan lezzetlerinin en seçkin ürünleri sunuluyor. Coco Pazzo'da saat 23.00'e kadar nostaljik müzik ve caz dinleyebilir, gecenin ilerleyen saatlerinde ise kendinizi hızlı müziğin ritmine bırakabilirsiniz.

Tel: (0212) 265 21 29- 265 21 53

Fiyatlar
* Somonlu çıtır yufka: 3 milyon 900 bin TL.

* Coco Pazzo: 3 milyon 800 bin TL.

* Somonlu fettucini: 3 milyon 900 bin TL.

* Biber soslu bonfile: 5 milyon 600 bin TL.

* Böfstrogonof: 5 milyon 600 bin TL.

* Semifredo: 2 milyon 600 bin TL.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır