kapat

09.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
'Şimdi sıra küçük kızında'
Evlenmeyi reddeden kızın önce babasını, sonra da kendisini kurşunlayan Cevdet Koç, babayı arayıp böyle tehdit ediyor

Hırsızlıktan yaralamaya kadar birçok sabıkası olan Cevdet Koç'un yolu bir gün sigara almak için Kağıthane'de bir bakkala düştü. Düşmesiyle de bakkal sahibi Necmettin Çimen ve ailesinin hayatının kararması bir oldu. Necmettin Çimen'in kızı Zahide'yi görüp beğenen ve "Ben bu kızı götürüyorum" diyen Cevdet Koç, isteğine karşı çıkılınca bakkalı dağıtıp gitti. Ama hırsını alamamıştı, bir hafta sonra Necmettin Çimen'i silahla ayaklarından vurdu. Sürekli cezaevine girip çıkan Koç, bir türlü yakalanamadı.

EVİNİN ÖNÜNDE VURDU
Bununla da yetinmedi Cevdet Koç, Zahide Çimen'i, geçen hafta düğün dönüşü teyzesi Songül Demir ve arkadaşı Gürgün Gül ile birlikte pompalı tüfekle yaylım ateşine tuttu. Genç kız hâlâ komada, yaşam savaşı veriyor. Teyzesi de hastanede tedavi gördükten sonra taburcu oldu.

Koç'un bakkalına uğradığı güne kadar sakin bir yaşamları olduğunu söyleyen Necmettin Çimen, "Kızım komada, bu cani serbest dolaştığı müddetçe bizim hayatımız da tehlikede. Polise defalarca, savcılığa da iki defa başvurdum. Ancak hiçbir şey yapılmadı. Kızımı vurduğu gece tekrar arayarak 'Şimdi sıra küçük kızında, kimse bana engel olamaz' dedi. Eğer burası dağ başı değilse, bu cani yakalansın" diyerek yetkililerden yardım istedi.

Özkan ARSLAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır