kapat

09.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Kimyaları bozuldu
Nuriş'in rehin aldığı Uşak Cezaevi Başmüdürü psikiyatri servisine yatırılırken, 2 ikinci müdür psikolojik terapi görüyor

Uşak Cezaevi'nde Nuriş ve adamlarının kanlı isyanında rehin tutulan Cezaevi Başmüdürü Mustafa Kurt, 5 kişinin öldüğü dehşet dolu saatleri unutamadı. Sol bileği şişlenen Kurt, isyandan sonra 3 kez sinir krizi geçirdi. Cezaevi Başmüdürü, sinir tedavisi görmeye başladı. Rehin tutulduğu sırada camdan atlayarak kurtulan Cezaevi 2. müdürleri Yılmaz Ersoylu ve Bekir Yeşilyurt da terapi görüyor.

İsyanda sol el bileğinin üzerinden 3 şiş darbesi alarak hastaneye kaldırılan Mustafa Kurt'un, elindeki yaralarıyla ilgili sorunu kalmadı ancak yaşadığı olayları unutamadı. Yaşadığı isyan olayını ve 5 kişinin öldürülmesini aklından atamayan Cezaevi Başmüdürü'nün tamamen iyileşmesi için uzun süre tedavi görmesi gerektiğini söyleyen doktorlar, isyandan sonra Kurt'un 3 kez sinir krizi geçirdiğini açıkladı.

Eşinin bu olayda kurban olduğunu söyleyen Ayla Kurt, "Defalarca bunu Adalet Bakanlığına bildirdik ama 7 gardiyanla bu tutukluların olduğu bir cezaevini kontrol etmenin mümkün olmadığını kimse anlamadı. Müfettişlerde suçu yöneticilerin üzerine yıkacak. Olan bize oldu" dedi. Sinir krizleri geçiren Mustafa Kurt'un dengesizlik belirtileri gösterdiğini ve yüzünde de çeşitli tikler oluştuğunu söyleyen yakınları, Başmüdür'ün yanından bir dakika bile ayrılmıyor.

CAMDAN ATLAMIŞTI
İsyan sırasında camdan atlayarak yaralanan 2. Müdür Yılmaz Ersoylu ile 2. Müdür Bekir Yeşilyurt'a da psikolojik terapi uygulanıyor.

Mustafa YILMAZ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır