kapat

08.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner Seribaşı Monaco evine döndü
Gruba birinci torbadan giren Fransız ekibi, İskoçya'da G.Rangers'la berabere kaldı ve sonuncu olarak Avrupa macerasına nokta koydu

G.Saray'ın grubundaki diğer mücadelede Rangers'la Monaco, Glasgow'da 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla İskoç ekibi üçüncü olup UEFA Kupası'nın yolunu tutarken, gruba birinci torbadan giren Monaco, Avrupa serüvenine nokta koyup evine döndü.

Rangers 3. dakikada Miller'ın golüyle öne geçti. 39'da Da Costa, skora denge getirdi. 52'de Mols, Rangers'ı yeniden öne geçirdi. Ancak Simone'nin golü takımların sahadan birer puanla ayrılmasını sağladı. Buna en çok sevinen de G.Saray oldu.

Lyon kılpayı ikinci turda
CGrubu'nda Lyon, evinde Olympiakos'u Lagile'nin tek golüyle geçerek rakibini averajla geride bırakıp ikinci oldu. Diğer sonuçlar: Grup A: Spartak Moskova-Real Madrid: 1-0 (Geremi 46 k.k), Sporting Lisbon-Bayer Leverkusen: 0-0, Grup B: Sparta Prag-Lazio: 0-1 (Ravanelli 43), Shakhtar Donetsk-Arsenal: 3-0 (Atelkin 34, Vorobey 57, Byelik 66), Grup C: Valencia-Heerenveen: 1-1 (Diego Alonso 10-Venema 38).


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır