kapat

08.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Evlat acısı!
Şişli Etfal Hastanesi'nin doktorlarından Mahmure ve Fatih Borlu, trafik kazasında feci şekilde can veren çocukları Günaltay Borlu'yu toprağa verirken gözyaşlarına boğuldu

VİYADÜKTEN DÜŞTÜ
Yoğun sis nedeniyle kontrolünü kaybettiği otomobiliyle Okmeydanı Viyadüğü'nün bariyerlerine çarpan ve kemer takmadığı için otomobilden fırlayıp 40 metre yükseklikten yere çakılarak hayatını kaybeden Günaltay Borlu gözyaşları içinde toprağa verildi.

HÜZÜNLÜ TÖREN
İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Fakültesi 2. sınıf öğrencisi olan Günaltay Borlu'nun cenazesi için önce Şişli Merkez Camii'nde tören düzenlendi. Törende talihsiz gencin anne babası yakınlarına yaslanarak güçlükle ayakta durabildi.

DUYGU SELİ AKTI
Tören boyunca gözyaşı döken Şişli Etfal Hastanesi doktorlarından Mahmure ve Fatih Borlu, çocuklarının Hasdal Mezarlığı'nda toprağa verildiği sırada da duygulu anlar yaşadı. Baba Fatih Borlu yavrusunun toprağa verilmesini mezarının başında izledi.

GÖRMEK İSTEMEDİ
Acılı anne Mahmure Borlu ise, "Oğlumun ölmeden önceki son görüntüleri hafızamda kalsın diye onu toprağa vereceğimiz anı görmek istemiyorum" dedi ve uzaklaştı. Oğlunun toprağa verildiği anı uzaktan seyreden anne fenalık geçirdi.

SEYHAN SEVİNÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır