kapat

08.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Dayakçı polisin itirafı
Kızını arabasında gördüğü sürücüyü döven ve açığa alınan trafik polisi "Sinirime hakim olamadım, hatalıyım göreve dönmek istiyorum" dedi

Ümraniye'de trafik kontrolü yaptığı sırada kızı Semiha Akın'ı gördüğü otomobilin sürücüsü Metin Yıldırım'ı yol ortasında döven trafik polisi Tahsin Akın görevine geri dönmek istiyor. Geçen hafta meydana gelen olaydan sonra açığa alınan ve Üsküdar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma açılan trafik polisi Tahsin Akın çok zor durumda olduğunu belirtti. 7 çocuğuna bakmak için görevine dönmeyi beklediğini belirten Akın şöyle konuştu: "Kızım Semiha'yı arabada görünce çok sinirlendim. Bir an sinirlerime hakim olamayarak kontrolsüz ve hatalı davrandım. Şimdi çok zor durumdayım ve mesleğime geri dönmek istiyorum." Olaydan sonra babasının elini öperek izinsiz evden çıkmama sözü veren Semiha ise "Olay günü yanında çalıştığım ve camcı olan eski patronum Metin Yıldırım'la eski maaşımı almak için buluştuk. Yanımda bir kız arkadaşım daha vardı. Yolda babama rastladık ve gözgöze geldik. Sonra Metin bizi yol kenarında indirince kaçtım" dedi.

Metin Yıldırım da "Tahsin bey şikayetçi değilse ben de değilim. Bu üzücü olayın kapanmasını ve Tahsin beyin mesleğine dönmesini istiyorum" biçiminde konuştu.

Mutlu BOZDAĞ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır