kapat

08.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Ağlatan duruşma
Bağdat Caddesi'ndeki kazalarda çocuklarını kaybeden Celasun, Uras ile Teoman aileleri dün duruşma nedeniyle gittikleri Kadıköy Adliyesi'nde buluştular ve gözyaşları içinde birbirlerini teselliye çalıştılar

Bağdat Caddesi'nde meydana gelen kazalarda hayatlarını kaybeden Erdem Celasun, Selin Uras ve Cem Teoman'ın aileleri dün Kadıköy Adliyesi'nde biraraya geldi. İlk dava Selin ve Erdem'in hayatlarını kaybetmesine neden olan Baran Balcıoğlu'nun duruşmasıydı. Kadıköy 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya tutuklu sanık Balcıoğlu ile Uras ve Celasun'un yakınları katıldı. Duruşmada, Aykut Meşin ve Tolga Atılgan'ın tekrar tanıklığına başvuruldu.

Kaza anında Balcıoğlu'yla aynı araçta bulunan Aykut Meşin, 100 kilometre hızla gittiklerini, yeşil ışıkta geçtiklerini ve çarptıkları aracın da aniden tali yoldan önlerine çıktığını öne sürdü.

Kaza sırasında caddede seyreden diğer tanık Tolga Atılgan da önceki ifadesini yineledi. Uras ve Celasun'un bulunduğu aracın yolun ortalarına doğru durduğunu belirten Atılgan bu sırada hızla gelen Balcıoğlu'nun kullandığı aracın kırmızı ışıkta geçtiğini ve duran araca çarptığını kaydetti. Mahkeme, Baran Balcıoğlu'nun tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

CÜNEYT GÖZEN TUTUKLANDI
Kadıköy 5. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada ise Cem Teoman'ın ölümüne neden olan Mustafa Cüneyt Gözen yargılandı. Sanığın adliyeye gelişi sırasında, Teoman'ın annesi Şenöz Teoman fenalık geçirdi. Gözen'in kullandığı araçta bulunan Serkan Akın, tanık olarak verdiği ifadede 70 kilometre hızla gittiklerini ileri sürdü ve kazanın öndeki racın ani fren yapması sonucu meydana geldiğini söyledi. Mahkeme heyeti, kazanın "toplumda infial yaratan bir duruma gelmiş olması" nedeniyle tutuksuz sanık Mustafa Cüneyt Gözen'in tutuklanmasına karar verdi.

Saniye ERGÖNÜL-Bülent ERGÜN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır