kapat

08.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Bazı ayrıntıları yine hatırlayamadı
Demirel, Berdan Tekstil, Universal Holding ve Pamukbank'ın açtığı haciz davası ile ilgili ifade verdi

Murat Demirel, talimat ifadesinde, Ege Factoring Şirketi'nden, Berdan Şirketi'ne açılan kredi limitini bilmediğini ve hatırlayamadığını kaydederek, "Ege Factoring Şirketi'nin, Berdan Şirketi'nden ihracat kredisi sonucu sözleşmeye bağlı olarak teminat düşüncesine dayalı veya ödeme düşünceli çekler alıp almadığını bilemiyorum" dedi.

Murat Demirel ifadesinde, Dem Yapı İnşaat ve Pazarlama A.Ş ile Dempanel Entegre Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş'deki hisselerini diğer kişilere devrettikten sonra, bu iki şirketin Pamukbank'tan kredi kullandığını belirterek şöyle devam etti:

İMZA ATMIŞ OLABİLİRİM
"Universal Holding'in bu iki şirketin kefili olması nedeniyle biz de müteselsil kefil olduk. Hatırlamıyorum, ancak kredi sözleşmelerine kefil olarak Universal Holding adına ben imza atmış olabilirim. Sözleşmeyi görebilirsem, atıp atmadığımı hatırlayabilirim. Pamukbank'ın, Dem Yapı ve Dempanel şirketleri ile Universal Yatırım Holding aleyhine icra takibi başlattığını biliyorum."

KUSURUMUZ YOKTU
Demirel, o dönemde bütün alacaklılarının, vadesi henüz gelmeyen alacaklarını almak için bile icra takibi başlattıklarını belirterek, kendilerinin alacaklarının da tedbirli olması nedeniyle borçlarını ödeyemediklerini söyledi.

İstanbul Beşiktaş, Kocaeli ve Bursa gibi yerlerdeki gayrı menkulleri üzerinde ilk hacizlerin icra kayıtlarına girmiş olabileceğini kaydeden Demirel, Pamukbank'ın o hacizlerden sonra haciz kararı almış olabileceğini ve bunda da bir kusurlarının olmadığını bildirdi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır