kapat

08.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Hırsızları aptal yerine koydular
İngiltere'de James Bond filmlerini andıran bir soygun girişimi istihbarat birimlerinin uyarısı sayesinde gerçekleşemedi.

Başkent Londra'daki Milenyum Kubbesi'nde bulunan 350 milyon sterlin değerindeki 12 taş, soygun planı billdirilince önceki gün sahteleriyle değiştirildi.

Dün sabah erken saatlerdeki soygun girişiminin ardından 11 kişinin tutuklandığını açıklayan Scotland Yard, soyguncuların elmasların bulunduğu galerinin duvarını buldozerle yıkarak girmeye çalıştıklarını, gaz maskeleri giymiş bu kişilerin ayrıca gaz bombası kullanarak ortamda kargaşaya neden olmak istediklerini açıkladı.

POLİS PUSUYA YATTI
Soyguncular, planı önceden haber alan ve temizlikçi giysileriyle pusuya yatan polisle karşı karşıya geldiler. Soyguncuların ele geçirilmesinin ardından, kendilerini Thames nehri üzerindeki bir sürat botunda bekleyen suç ortaklarının da yakalandığını belirten polis yetkilileri, soygun girişiminin yapıldığı saatlerde Milenyum Kubbesi'nde 100'e yakın ziyaretçi bulunduğunu da hatırlattılar. Değerli taşlar, geçen Ağustos'ta De Beers tarafından sergilenmişti.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır