kapat

03.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner Moshoeu'dan dava
F.Bahçe'den Kocaeli'ye kiralık verilen G.Afrikalı yıldız, geçen yıldan kalan 1.1 milyon $'lık alacağı için federasyona başvurdu

Artık Kocaeli'de
F.Bahçe Teknik Direktörü Denizli'nin isteği üzerine, sarı-lacivertli takımdan gönderilmesi kesinleşen Moshoeu, karşı atağa kalktı. Sezon sonuna kadar Kocaelispor'a kiralanan Siyahi yıldız, geçen sezondan 1 milyon 100 bin dolar alacağı olduğunu ileri sürerek Futbol Federasyonu'ndan hukuki işlemlerin başlatılmasını istedi.

Lazetiç'e 1 maç ceza
Federasyon da Moshoeu'nun kendilerine yaptığı başvuruyu, F.Bahçe'ye bildirdi. Yönetim ise, G.Afrikalı yıldıza olan borcunu taksitlere bölüp bir yıl içinde ödeme vaadinde bulundu. Bu arada Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Denizlispor maçında tartıştığı Levent'i iten Lazetiç'e bir maç ceza verdi. Lazetiç, A.Gücü maçında yok.

Cezaya büyük tepki
Basın Sözcüsü Kıyat, "Lazetiç kasıtlı bir hareket yapmadı. Onafcezafveriliyorsa,fkendinifyerefatanfkişilerefdefcezafverilmeli. Karara itiraz edeceğiz" dedi. Öte yandan Moshoeu'yu Kocaeli'ye veren yönetim Johnson'un lisans işlemlerini bitirip bu futbolcuyu A.Gücü maçına yetiştirmeye çalışacak.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır