kapat

03.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner Bonkör Ülker
Ülkerspor, Handlogten'ın döküldüğü, Harun ve Kerem'in takımın yükünü taşıdığı maçta Maccabi Ra'anana'ya tartışmalı bir kararla mağlup oldu

İlk yarıda Ülker üstündü
Ülkerspor, Suproleague'deki 3.maçında İsrail'in Maccabi Ra'anana takımına deplasmanda 77-76 yenilerek ilk yenilgisini aldı.

İlk 2.5 dakikayı 7-4 geride geçen Ülkerspor, Haluk'un üçlükleri ve Harun'un basketleriyle 12-0'lık bir seri yakalayarak 6.dakikada 16-7 üstünlük sağladı. Turuncu-yeşilliler, ilk periyodu 19-15 önde tamamladı.

2.periyotta savunmanın dozunu arttıran Ülker, Handlogten'ın etkisiz oyununa rağmen Lollis ile bulduğu sayılarla farkı açıp devreyi 40-33 önde kapadı.

Bir tek Harun vardı
Üçüncü periyotta hücum ribaundlarında üstünlük sağlayan Ülker, bunu kullanamadı. Waldman ve Salters'ın basketleriyle dengeyi kuran evsahibi, önce eşitliği sağladı, sonra da periyodu 60-56 önde tamamladı.

Son çeyrek tam bir heyecan fırtınasıydı. Hücumda Harun ve Kerem ile ayakta kalan Ülker, bitime 3.5 dakika kala 71-68 öndeydi. Ancak Harun ve Lollis'in kaçırdığı fauller ve rakip lehine son saniyede verilen tartışmalı basket faulle takımımız 77-76 mağlup oldu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır