kapat

03.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Dr. Ali Müftüoğlu hepatit-C taşıyıcısı değil
Dr. Ali MÜFTÜOĞLU, hepatit C hastalığı geçirmiş ve tam şifa bulmuştur.

Tıp Fakültesi Hastanesi Sağlık Kurulu, hastada tedaviye tam cevap mevcut olduğunu, karaciğer fonksiyonlarının tam olduğunu; taşıyıcı olmadığını bildirir rapor vermiştir. Resmi merci, bu rapora dayanarak göreve başlatmıştır. Bu uygulama ne gizlemeye elverişli; ne de kişilerin keyfine bağlıdır.

Teşhis, sevk ve tedavi mutad olduğu biçimde, her hastaya uygulanan işlemlerle yapılmıştır. Hastane kayıtları, raporlar, S.S.K Hastanesi'nden ilaç alımları, yüzlerce dostun ziyareti alenidir. Hastane personelinden ve gözlerden gizlendiği iddiası şahsıma ve personele iftiradır.

Yokluğumuzdan medet ve çıkar umanların katkısı ile bu asılsız haberin yaptırıldığı herkesin dilindedir. Muhabiriniz, Dr. Ali Müftüoğlu'nun hasımlarınca yürütülen seviyesiz mücadelede taraf olmuş Muhterem Gazeteniz alet edilmiştir. Bunun ne karşılığında olduğunu araştırırsanız bulabilirsiniz. Sezeryan konusunda benimle röportaj yapan muhabir, bu konuyla ilgili soru sorma gereği duymamıştır.

Dr. Ali Müftüoğlu, 36 yıllık kariyeri olan, Türkiye'nin her yanında hizmet vermiş; meslek ahlakına saygılı bir hekimdir. Taşıyıcı olarak hekim hizmeti vermeyecek kadar mesleki sorumluluk sahibidir.

Hipokrat yeminine bu yaşına değin sadık kalmış bir hekimdir.

Dr. Ali Müftüoğlu, meslek ahlakına, kamu hizmeti anlayışına ve hukuka saygısı bulunmayan hertürlü davranışa, nerede olursa olsun, kimden gelirse gelsin; yüreklice karşı çıkan, eleştiren ve şikayet hakkını kullanan bir hekimdir. Bu kimliği ile çıkarcıların, fırsat düşkünlerinin açık örtülü çok saldırısına uğramşıtır. Hiçbir zaman pes etmemiş, geri adım atmamıştır.

2000 yılının Eylül ayında yaş haddinden emekli olacak onurlu bir hekimin kamu hizmetine vedası da onurlu olmalıdır.
Hakkımızdaki yanlış, yanlı ve seviyesiz haberi, düzeltme yazımı resimlerle birlikte yayınlayarak telafi edeceğinizi umuyorum. Saygılarımla.

Dr. Ali MÜFTÜOĞLU

Kad. Hast. Doğ. Uzm.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır