kapat

31.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Kuleli'de Çankaya rüzgârı
Süleyman Demirel, Köşk'teki çalışma sistemini tıpatıp uyguluyor... Şimdiki tek fark günlük faaliyet raporunu Çankaya'dan değil de Kuleli'deki 'üssünden' bildirmesi

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, görev süresini tamamladıktan sonra Çankaya Köşkü'nden ayrıldı, ancak Köşk'teki çalışma düzenini bırakmadı. Demirel, tıpkı Cumhurbaşkanlığı günlerinde olduğu gibi yoğun bir kabul ve ziyaret programı uyguluyor, açılışlara, temel atma törenlerine katılmaya devam ediyor.

AYNI SİSTEME DEVAM
Demirel'in sürdürdüğü tek alışkanlık bu yoğun programlar değil. Tıpkı Çankaya Köşkü'ndeki gibi programlarını düzenli bir şekilde her gün basına duyuruyor. Dahası, tıpkı Çankaya Köşkü'ndeki gibi hangi programının basına açık olduğunu, hangisinin olmadığını da "*" işaretiyle önceden duyuruyor. Demirel 16 Mayıs'ta Köşk'ten ayrıldıktan sonra da çalışma arkadaşları Ekrem Ceyhun, Mehmet Muhsinoğlu ve Turgut Yılmaz Güven ile yeniden bir araya geldi. Daha sonra bu kadro Kuleli Sokak'taki ofise taşındı ve burası Demirel'in yeni karargâhı haline getirildi.

YENİ KARARGAH
Buradaki ofiste Köşk'tekinden hiç de geri kalmayan yeni bir basın merkezi oluşturuldu. 5 personel de, gazete ve televizyonları takip ederek küpur dosyaları oluşturmakla görevlendirildi.

Kuleli Basın Merkezi adıyla faaliyet gösteren merkezin ilk açıklaması, Azerbaycan eski Cumhurbaşkanı Ebulfez Elçibey'in vefatı nedeniyle yapıldı. Merkez o günden beri oldukça düzenli ve yoğun bir çalışma temposuyla 'Baba'nın kamuoyu ile bağını sürdürüyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır