kapat

31.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Doktorun ödülü!
Doktor Murat Taşdemir, evini soyan hırsızı kısa sürede yakalayıp eşyalarını geri getiren polis memuru Faruk Çalık'ı 18 yıl sonra babalık duygusuyla tanıştırdı...

Film gibi bir olay sayesinde Doktor Murat Taşdemir'le kaderleri kesişen Çalık ailesi, tüp bebek yöntemiyle 18 yıl sonra çocuk sahibi oldu...

KARAKOLA KOŞTU
Bir doktorla bir polis memurunun hayatını kesiştiren ve sıkı bir dostluğun kapısını aralayan olay 2.5 yıl önce Murat Taşdemir'in Beşiktaş'taki evinin soyulmasıyla başladı. John Kennedy Hospital'da çocuk doktoru olarak çalışan Murat Taşdemir, eve geldiğinde korkunç bir manzarayla karşılaştı. Hırsızlar, evde değerli ne varsa çalmıştı. Şoka giren Taşdemir soluğu hemen en yakın polis karakolunda aldı.

HIRSIZI YAKALADI
Taşdemir'i sakinleştiren polis memuru Faruk Çalık, hırsızın yakalanması için elinden geleni yapacağını söyledi. Deneyimli polis memuru Faruk Çalık, 4 gün içinde de hırsızı yakalamayı başardı. Çalık'ı çalınan eşyalarıyla birlikte karşısında gören doktor Murat Taşdemir, sevinçten boynuna sarıldığı polis memuruna yaptığı iyiliğinin karşılığını ödeyeceğine söz verdi.

TEDAVİYE BAŞLANDI
Taşdemir'in istediği ödeşme fırsatı kısa sürede karşısına çıktı. Çalık ailesi tam 16 yıldır çocuk sahibi olamıyordu... Bunun üzerine Doktor Taşdemir, "Seni mutlaka çocuk sahibi yapacağım. Hemen eşini çalıştığım hastaneye getir, test yapalım. Ben de seni mutlu edeceğim" dedi. Taşdemir'in yaptığı testler sonucu tüp bebek sahibi olmaya bir engeli bulunmadığı anlaşılan Ayşe Çalık'ın hemen tedavisine başlandı.

BEBEĞE ADINI VERDİLER
Aylarca süren tedavinin ardından Ayşe Çalık hamile kalmayı başardı ve Çalık ailesinin çocuk hasreti geçtiğimiz günlerde yapılan bir sezeryan ameliyatıyla son buldu. Ayşe Çalık, evlendikten tam 18 yıl sonra nur topu gibi bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Bebeğe "Muhammet Murat" adını veren Faruk Çalık, "Yavrumuza her seslenişimizde doktorumuzu hatırlayacağız. Ona minnettarız" diye konuştu.

"HER ŞEYİ YAPARIM"
Bir tesadüf sonucu tanıştığı polis memuru Faruk Çalık'a olan borcunu 2.5 yıl sonra ödeyen doktor Taşdemir ise, "Faruk benim mallarımı kurtardı. Eşyalar belki çok fazla değerli değildi ama onun kısa sürede hırsızı yakalaması beni çok sevindirdi. Ben de onları çocuk sahibi yaparak kendileriyle ödeştim. Faruk ve Ayşe Çalık çifti artık benim aile dostum. Onlar için her şeyi yapmaya hazırım" dedi.

NESLİHAN KESKİN-SEFER DARICI


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır