kapat

30.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Yıldırım'a masa üstünde konser
Ünlü Yunan şarkıcı Angela Dimitriou, şarkılarını Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın masasına çıkıp söyledi

Şarkıları, güzelliği ve kıvrak danslarıyla Türkiye'de de tanınmaya başlayan Yunan şarkıcı Angela Dimitriou, kendisini dinlemeye gelen Aziz Yıldırım'ı hem mest etti, hem de sıkıntıya soktu. Başkan Yıldırım, güzel şarkıcının masa üstünde şarkı söylerken kendisiyle birlikte görüntülenmesine tepki gösterdi.

Denizlispor'u farklı yenmenin keyfini çıkartmak isteyen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yunan şarkıcı Angela Dimitriou'yu dinlemek için yakın dostlarıyla birlikte Günay Restaurant'a gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Dimitriou, birbirinden güzel şarkılarını söylerken kıvrak danslarıyla da herkesi kendinden geçirdi. Dimitriou, birara Aziz Yıldırım'ın masasına çıkıp şarkılarını orada söylemeye başladı.

MASAYI HEMEN TERK ETTİ
İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Flaşların birden patlamasıyla rahatsız olan Yıldırım, ok gibi yerinden fırlayıp soluğu Günay Restaurant'ın sahibi Günay Tuncel'in yanında aldı. Bir süre Tuncel ile sohbet eden Yıldırım, Yunan şarkıcının masasından indiğini öğrenince tekrar yerine döndü. Öte yandan "Margarites" adlı şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken ve kendi adını taşıyan albüm ile "Platin Plak' almaya hazırlanan Dimitriou, dün Taksim'de hayranlarına bol bol imza dağıttı.

Taylan KILINÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır