kapat

30.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
İnternet üstünden canlı vaaz
Şevki Yılmaz vaazında Erbakan'a "Zalimin kapısında yasağımı kaldırın denir mi yahu?" diye seslendi

RP'nin kapatılmasına yol açan ve milletvekilliği düşürüldükten sonra yurtdışına kaçan Şevki Yılmaz şimdi de internetten canlı yayına başladı. Almanya'da yaşayan Şevki Yılmaz http://www.sevkiyilmaz.com adresli sitede Perşembe akşamları soruları canlı olarak yanıtlıyor. Son canlı yayınında da ilkelerden sapıldığını savunan Yılmaz, Erbakan ve FP'yi eleştirdi. FP'deki parti içi mücadeleyi de koltuk kavgası olarak niteleyen Yılmaz'ın eleştirileri şöyle:

"İlkelerden sapılarak zafere gidilmez. On para değeri olmayan koltuklar yüzünden şu Türkiye'deki gelişmelere bakın. Yapılanlardan utanıyorum. Biz bu hasreti koltuk kavgası yapsınlar diye mi yaptık. Hiçbirine hakkımı helal etmem. Zalim benim yasağımı kaldıracakmış, kaldırmasın. Zalimin kapısında yasağımı kaldırın denir mi yahu? Hangi peygamber bu yolu seçmiştir? Allah aşkına bu yanlıştan vazgeçin."

ALLAH YARDIMI KESİYOR
FP'nin izlediği muhalefet politikasını da eleştiren Şevki Yılmaz, "Aman biraz daha sessiz olalım da partimizi kapatmasınlar. Kapatırlarsa kapatsınlar. Allah da yardımını kesiyor yahu. Anketlere bakıyoruz, muhalefet sürekli oy kaybediyor. Yalvara yakara bu yasakları kaldıracağız ama arkamızda halk kalmayacak, nasıl geleceğiz iktidara?" dedi.

Hüseyin ÖZALP


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır