kapat

30.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Polat'tan doğduğu yere 'sosyete' oteli
Erzurumlu işadamı İbrahim Polat, 30 milyon dolara Palandöken'de yaptırdığı ve Kasım'da açılacak otelini en son teknolojiyle donattı

Erzurumlu ünlü işadamı İbrahim Polat, doğduğu yerini unutmayarak, "baba ocağı"na yaptırdığı 5 yıldızlı otel ile turizmin gelişmesine katkı sağlayacak. Polat Holding kurucusu ve sahibi İbrahim Polat'ın, Türkiye'nin son yıllarda yıldızı parlayan gözde turizm yörelerinden Palandöken Dağı'nın eteklerine ''akıllı bina'' olarak tanımlanan ve 30 milyon dolar maliyetle yaptırdığı 5 yıldızlı otel, Kasım ayı içerisinde hizmete açılacak.

AKILLI BİNA
Polat Rönesans Oteli Genel Müdürü Fatih Ersü, 224 odalı, 700 yatak kapasiteli otelin Erzurum'da turizm sektörünün daha da gelişmesine katkı sağlayacağını belirterek, ayrıca Erzurum'da istihdam alanının da ortaya çıktığını söyledi.

Otelde çalışacak personelin yüzde 90'ının Erzurum'dan alındığını ve eğitildiklerini anlatan Ersü, başta güvenlik olmak üzere ısıtma gibi işlemlerin de elektronik sistemlerle yapılacağını bildirerek, ''İnsan vücut ısısına göre otel içi sıcaklık elektronik cihazlarla düzenlenecek'' dedi.

Şehir ve dağ oteli olarak yapılan otelin kış aylarında Palandöken Dağı'na gelecek yerli ve yabancı kayakseverleri ağırlayacağını anlatan Ersü, Türkiye'ye ilk defa getirtilecek kar üzerinde eğlence araçlarıyla yerli ve yabancı turistlere ayrı bir aktivite olanağı sağlayacağını söyledi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır