kapat

21.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Suçlu Denizli
Selim Soydan: "Ne sonuç iyi, ne de futbol. Bu iş böyle gitmez", Vedat Olcay: "Futbolcular iyi ama takım oyunu yok", Şadan Kalkavan: "Şahsiyetsiz oynadık."

Adana deplasmanına tam kadro giden ve futbolcuları yalnız bırakmayan Fenerbahçeli yöneticiler maçtan sonra sarı-lacivertli takımı yerden yere vurdular. Yöneticiler, sergilenen futbolu topa tutarken, eleştirilerinde teknik direktör Mustafa Denizli'ye de göndermeler yaptılar.

Hepsi öfke saçtı
Futbol şubesi eski sorumlularından Şadan Kalkavan, "Çok şahsiyetsiz bir futbol oynadık. Sahada gol yememek için oynarsan mutlaka yersin" derken Selim Soydan da, "Ne sonuç iyi, ne de takımın oynadığı futbol. Bu iş böyle gitmez. Umutlar bir türlü gerçekleşmiyor. Bizlere yine sabretmek düşüyor" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe'nin tek çok iyi futbolculara sahip olduğunu vurgulayan Vedat Olcay ise, "Takımdaki futbolcular tek tek değerlendirdiğinizde mükemmel. Ancak bu yıldızlar sahada bir türlü takım oyunu oynayamıyor. Bugün de öyle oldu" dedi.

Gerekeni yapsınlar
Uğur Dündar da Mustafa Denizli ve ekibinin, takımın kötü gidişine bir an önce son vermesi gerektiğini ima ederek şunları söyledi: "Umutlu geldiğimiz Adana deplasmanından beklenmedik şekilde hayâl kırıklığı içinde dönüyoruz. Sanıyoruz teknik heyetimiz gereken tedbirleri en kısa zamanda alacaktır."

SÜLEYMAN GÜLTEKİN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır