kapat

21.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Çiller dışındaki liderler Ankara'da
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile siyaset dünyasının önde gelen isimleri, genel nüfus sayımının yapılacağı 22 Ekim Pazar günü Ankara'da bulunacaklar.

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, sayım günü Ankara'da olacak. TBMM Başkanı Ömer İzgi TBMM Lojmanı'nda, Başbakan Bülent Ecevit ise Oran'daki evinde sayılacak.

Anamuhalefet partisi FP'nin Genel Başkanı Recai Kutan, Devlet Bakanı, Başbakan Yardımcısı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Devlet Bakanı, Başbakan Yardımcısı ve ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz, nüfus sayım memurlarını Ankara'da kendi konutlarında bekleyecekler. DYP Genel Başkanı Tansu Çiller ise sayım gününde İstanbul'da bulunacak.

Ankara'da sayılacak diğer siyasi parti liderleri arasında, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, HADEP Genel Başkanı Ahmet Turan Demir, DTP Genel Başkan Vekili İsmet Sezgin de yer alıyor. İP Genel Başkanı Doğu Perinçek 22 Ekim'de yurtdışında olacak. Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali ile DP Genel Başkanı Korkut Özal da İstanbul'daki evlerinde sayılacaklar.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır