kapat

21.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Villa değil casino
Çavuşbaşı'nda lüks bir villayı kumarhane olarak işleten, "3 As Ümit" lakaplı Ümit Şahin, yapılan bir baskınla yakalandı. Bu, Şahin'in, aynı suçtan 2'inci vukuatı...

Aldığı bir ihbarı değerlendiren Beykoz İl Jandarma İstihbarat Tim Komutanlığı ekipleri, Çavuşbaşı Görele Köyü'nde Mehmet Uçar Sokak'taki 2 katlıbir villaya önceki gece baskın düzenledi. Baskında, villanın kumarhane olarak işletildiği ortaya çıkarılırken, 6 adet Cherry Master oyun makinesi ile 1 adet poker masası ele geçirildi. Baskında yakalanan ve kumarhanenin işletmecisi olduğu öğrenilen Ümit Şahin ile kumarhanede çalışan Turan Ciğerci ve gece bekçisi Mehmet Çelenk de gözaltına alındı. Villayı 1 ay önce İbrahim Cirit'ten 1000 DM karşılığı kiralayan Ümit Şahin'in, mekanı yaklaşık 2 haftadır kumarhane olarak çalıştırdığı tespit edildi.

CEZA CAYDIRICI DEĞİL
Şahin'in villanın şehre uzak olması sebebiyle kumar oynamak isteyenleri 34 UZV 34 plakalı Mercedes marka otomobiliyle evlerinden alarak kumarhaneye getirttiği öğrenildi.

Kumarhane sahibi Ümit Şahin'in bu ilk vukuatı değil. Şahin, 23 Ağustos 2000 tarihinde de Üsküdar Bulgurlu'da kumarhane işletmek suçundan polis tarafından yakalanmış, fakat çıkarıldığı Üsküdar Adliyesi'nde tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. "3 As Ümit" lakabıyla tanınan Ümit Şahin hakkında kumar oynatmak suçundan halen 2 dava sürüyor. Jandarma yetkilileri kumar oynatmaya verilen 1 ile 3 ay hapis istemiyle yargılanma ve para cezasının caydırıcı olmadığını belirterek bu kişilerin karlı olduğu için bu işleri kolay kolay bırakamadıklarını söylüyor.

İsmail ERBEN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır