kapat

18.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Leeds'e müthiş koruma
İngiliz kafilesi polisin kuş uçurtmadığı Atatürk Havaalanı'nda Beşiktaşlı yöneticiler tarafından çiçeklerle karşılandı. Başkan Ridsdale, "Dostça bir maç olacak" dedi

250 polis görev yaptı
Beşiktaş'ın bu gece Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Leeds United dün olağanüstü güvenlik önlemleri altında İstanbul'a geldi. Atatürk Havaalanı dış hatlar terminalinde 250 çevik kuvvet polisi kuş uçurtmazken, Beşiktaşlı yöneticiler Yıldırım Demirören, Erol Kaynar ve Hayri Cem kafileyi çiçeklerle karşıladı. Leeds kafilesini taşıyan otobüsler daha sonra çok sayıda eskort eşliğinde Çırağan Oteli'ne doğru hareket etti.

Basın yine kışkırttı
Leeds United Başkanı Ridsdale, bugünkü maçın dostça geçeceğine inandığını açıklarken İngiliz basını yine kışkırtıcı ifadeler kullandı. The Guardian, Başkanı Peter Ridsdale'in 48 saat boyunca İstanbul'da kabus göreceğini iddia ederken, The Sun, "Ridsdale en büyük kabusunu yaşadığı yere geri dönüyor" ifadesini kullandı. The Mirror, bir G.Saray taraftarının konuk Leedsliler'e "Boğazınızı keseceğiz" şeklinde işaretler yaparken çekilmiş fotoğrafına da yer verdi ve altına 'Hasta' diye yazarak, "Polis bunları engelleyecek" yorumunu yaptı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır