kapat

18.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Kırca: Oya'nın yeri asla dolmaz
Aşkın Nur Yengi'nin, 'Kadıncıklar' adlı müzikalde Oya Başar'ın yerine alındığı söylentilerini yalanlayan Kırca "Onun yerini hiç kimse dolduramaz" dedi

Ünlü güldürü ustası Levent Kırca, eski eşine barış mesajları gönderdi. Kırca, sahneye koyacağı yeni oyun için kadroya aldığı şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin, boşandığı eşi Oya Başar'ın yerine alındığı söylentilerini yalanladı.

Eski eşine övgüler yağdıran ünlü sanatçı "Onun tiyatrodaki yerini kimse dolduramaz. Aşkın Nur Yengi onun yerini doldurmak için gelmedi. Oya'nın tiyatrodaki ve kalbimdeki yeri ayrı. Biz onu hep bekleriz. Tiyatromun ve kalbimin kapısı ona hep açık" diyerek adeta barışma çağrısında bulundu. Başar ile ilgili olarak artık daha fazla spekülasyona neden olacak sözler söylemeyeceğini ifade eden sanatçı, kayınpederinin cenaze töreni ile ilgili olarak şunları söyledi:

'KÜS DEĞİLİZ'
"Oya ile yüz yüze gelmediğimiz iddiaları yalan. Onun babası benim babamdı, hastanede bir hafta boyunca Oya ile karşılaştık. Küs olmamız mümkün değil. Bizim çocuklarımız var çünkü."

Öte yandan, Kırca'nın sahneye koyacağı 'Kadıncıklar' adlı oyununda Ankara'daki bir genelev anlatılıyor. Sanatçı, Aşkın Nur Yengi'nin bu oyunda baş fahişeyi, kendisinin de baş muhabbet tellalını canlandıracağını söyledi. Bu arada kadroya yeni katılan Ayşen Gruda ise müşterisi kalmayan hayat kadını rolünü oynayacak.

Bülent İPEK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır