kapat

18.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Paya Kasırga'ya yakalandı
Egebank off-shore yöneticisi Ali Süha Paya, tutuklanarak cezaevine kondu.

Kasırga'da son isim banka kredilerinden sorumlu Aydın Karabulut da yakalandı. Egebank off-shore yöneticisi Ali Süha Paya, tutuklanarak cezaevine kondu. Kasırga'da son isim banka kredilerinden sorumlu Aydın Karabulut da yakalandı

Önceki gün gözaltına alınan Egebank Off Shore Yönetim Kurulu üyesi ve Danışmanı Ali Süha Paya, Ankara DGM Yedek Hakimliği tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Yahya Murat Demirel'in de ortağı olduğu Güven Air Havacılık Şirketi Danışmanı ve Kıbrıs Egebank Off Shore Ltd. Yönetim Kurulu üyesi Ali Süha Paya, Emniyet'teki sorgusunun tamamlanmasından sonra dün sabah erken saatlerde, DGM'ye çıkarıldı.

Zanlı olarak DGM'ye getirilen Paya, Savcı Nuh Mete Yüksel tarafından sorgulandı. Paya, ifadesinde Egebank Off Shore'dan Virgin Adaları'ndaki tabela şirketlere ve diğer şirketlere aktarılan batık kredilerin hiçbirisinde imzasının bulunmadığını, bu şirketlere verilen krediler için, belgelerin Egebank off-shore hissedarları Kevin Hood ve Barbaros Olcay tarafından imzalandığını söyledi.

SON ADAM DA YAKALANDI
Kasırga'da son isim dün İstanbul'da yakalandı. Bankanın Kredilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Aykut Karabulut'un bir akrabasının evinde ihbar üzerine yakalandığı kaydedildi.

Merdan KAÇAR-Göksel ÇAĞLAV


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır