kapat

18.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
THY seferleri iptal edilecek
Genel Nüfus sayımı nedeniyle, 22 Ekim Pazar günü sabah en geç 07.00'den itibaren sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

Sokağa çıkma yasağının bitişi ise illerde valilerin televizyon veya başka araçlarla yapacağı duyurular ile halka ilan edilecek.

Havalimanında sayım
SokaĞa çıkma yasağından önce havalimanlarına gelen yolcular, havalimanlarında sayılıp, kendilerine sayıldıklarına ilişkin bir belge verildikten sonra uçabilecekler.

Seferi önceden sorun
THY, sokağa çıkma yasağı saatlerine denk gelen ve transit yolcusu olmayan tüm iç hat seferlerini iptal edecek. Tarifeli sefer ile yurtdışına çıkış yapacak olan yolcuların pasaport ve biletleri, sokağa çıkış belgesi yerine geçecek.

Yol kesip sayacaklar
YİNE sokağa çıkma yasağı başlamadan önce, gidecekleri yerlere hareket eden otobüs ve tren yolcuları, yol güzergahları üzerinde sayım görevlileri tarafından sayılacak.

Pazar günü maç yok
nüfus sayımı nedeniyle, 1. futbol liginde 9. hafta karşılaşmaları, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri yapılacak. Ankara'da 22 Ekim Pazar günü koşulması gereken at yarışları da, 23 Ekim tarihinde yapılacak.

Bazı okullar tatil
Nüfus sayımında görevli öğretmenlere verilecek eğitim dolayısıyla, Ankara'da 470 ilk ve ortaöğretim okulu bugün ve Perşembe günü tatil edildi. Diğer okulların tatil edilip edilmeyeceğine kaymakamlıklar karar verecek.

Sokaktan mahkemeye
SokaĞa çıkma yasağına uymayanlar, güvenlik güçleri tarafından bulundukları yerin karakoluna götürülerek, haklarında zabıt tutulduktan sonra mahkemeye sevk edilecek.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır