kapat

16.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Rangers'in ilacı bizde
Önümüzdeki haftanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Romen teknik adam, "Rangers'ı yıkacak taktiği biliyoruz. Onları Hagi ile vuracağız"şeklinde konuştu.

Bir sezona bedel hafta
G.Saray Teknik Direktörü Mircea Lucescu önlerindeki bir haftanın neredeyse bütün bir sezona bedel olduğunu belirterek, "Bu sürede bütün sezonu oynayacağız. Rangers ve Monaco maçları Avrupa'daki geleceğimiz için önemli. Beşiktaş maçı ise şeklen önem taşıyor. Çünkü lig daha çok uzun. Ama Türkiye'deki rekabet ortamı düşünülürse kazanılması gereken bir karşılaşma" şeklinde konuştu

Emre yok, Hagi var
Rangers'ın kendi sahasında çok tehlikeli bir takım olduğunu ifade eden Romen hoca, "Kazanmak zorundalar. Hem seyircilerinin desteğini alacaklar hem de gruptan çıkmak için 3 puana ihtiyaçları var. 4 futbolcularını lig maçında oynatmadılar. Ama onların ilacı bizde. Geçen maç Emre ile sürpriz yapmıştık. Şimdi Emre yok, Hagi var. Mental ve taktik yönden hazırlanıyoruz. Sistemde değil taktikte değişiklik yapacağız" dedi.

Minimum 10 puan gerekir
Gruptan çıkmak için minimum 10 puana ihtiyaçları olduğunu söyleyen Lucescu, "Aramızda oynayacağımız maçlar çok önemli. Monaco çıkışta, Graz çıkışta, Rangers kazanmak zorunda. Biz ise yavaş yavaş zirveye çıkıyoruz. İkinci etap maçlar çok daha zorlu olacak. Herkes herkesten puan alabilir. Eğer biz puan kaybediyorsak karşımızdaki takım da puan kaybetmeli. Maç kaybı yerine beraberliği tercih ederiz" ifadesini kullandı.

Graz maçına üzüldüm
G.Saray'a geldiğinden bu yana 4 ay geçtiğini söyleyen Romen teknik adam, "Bakıyorum da geçen sezondan beri Avrupa'da çıkışını sürdüren 4-5 takım var. Bunlardan biri biziz. Bilanço çıkarmak için çok erken. Onu sezon sonunda yaparız. Bir çizgi çeker artıları eksileri hesaplarız. Ligde lideriz ve Şampiyonlar Ligi'nde grubun favorisiyiz. Bu süre içinde üzüldüğüm tek maç var. Graz maçı. Kazanmak için hiçbir şey yapmadık orada" diye konuştu.

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır