kapat

10.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Nouma harekatı
3 maçlık cezanın düşürülmesi için kolları sıvayan Hukuk Kurulu, dün de gözlemci raporlarını inceledi. 2000 Frank ödeyerek ek süre alan siyah-beyazlılar, dilekçeyi bugün UEFA'ya veriyor

Beşiktaş Yönetimi, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Leeds United maçında rakibine tokat attığı gerekçesiyle UEFA tarafından üç maç ceza verilen Nouma için dört koldan çalışıyor. Cezanın indirilmesi için 10 sayfalık bir rapor ekleyerek itiraz dilekçesini hazırlayan Genel Sekreter Hüsnü Güreli başkanlığındaki Beşiktaş Hukuk Kurulu, dün sabah UEFA'dan Leeds United maçının gözlemci raporlarını istedi.

Ek süre aldılar
Dün yapılan olağan yönetim kurulu toplantısında bu konu görüşülürken Genel Sekreter Hüsnü Güreli, "Profesyonellerden oluşan bir ekiple aleyhimize verilen bu üç maçlık cezayı indirmek için en küçük noktayı değerlendiriyoruz. Raporun iyi hazırlanması için cuma günü 2000 frank yatırarak gerekli prosedürü kullandık ve ek zaman kazandık. Ayrıca bu sabah (dün) UEFA'dan gözlemci raporlarını istedik" dedi.

Gözlemci raporları
Karşılaşmanın gözlemci raporlarını da inceleyerek itiraz dilekçesine son şeklini vereceklerini belirten Güreli, "Yarın (bugün) UEFA'ya başvurumuzu yapıp bu konuda bir an önce kesin sonucu almak istiyoruz. Beklentimiz, hafta sonuna kadar bu olayı tamamlamak. Daha geç alınacak bir karar, Beşiktaş'ın aleyhine olur" diye konuştu.

Nouma gidemiyor
Bu arada, Hagi örneğinde olduğu gibi Nouma'nın da savunmada bizzat bulunma isteği gerçekleşemiyor. Trabzonspor maçı nedeniyle Fransız futbolcunun UEFA'ya gidemeyeceği belirtildi. Nouma'nın kendi hazırladığı savunma faksla UEFA'ya gönderildi.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır