kapat

10.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Hiç kaybetmedim
Kariyeri boyunca sayısız zorluklar yaşadığını belirten Denizli, "Ama her zaman başarıyı yakaladım. F.Bahçe'de de güzel günler gelecek. Bu takımı şampiyon yapan ilk Türk hoca olacağım" dedi

F.Bahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sarı-lacivertli taraftarlara seslenerek umutlarını yitirmemelerini istedi. Bugüne gelene kadar çeşitli zorluklarla mücadele ettiğini belirten tecrübeli teknik direktör, "Bundan çok daha kötü durumlardan da yüzümün akıyla çıkmayı bildim. Bunun hiç istisnası yok. Milli Takım'ın başındayken, bir yenilgi sonrası 'dört dörtlük milli takım' diye dalga geçtiler. Aynı futbolcularla gidip Avrupa Şampiyonası'nda 6'ncı olduk. Kocaeli'de iken büyük olanaksızlıklar altında, adeta sehpaların altından geçerek Türkiye'nin en iyi oynayan takımını yarattık. Benim kariyerim ortada" dedi.

Tarihe geçeceğim
Sezon başındaki hedeflerinin değişmediğini söyleyen Denizli, "Zaten böyle bir sapma için ortada bir neden yok. F.Bahçe'de şampiyonluk yaşayan ilk Türk teknik direktör olacağım. Ayrıca F.Bahçe de takım olarak Avrupa'da bir çok ilke imza atacak. Bunu taahhüt ediyorum. Sadece biraz sabır istiyorum. Biz bu takımı adeta baştan yaratıyoruz. Bazı sorunlar yaşamamız normal. Ama artık bunlar da geride kaldı. Takım olarak bu zorlu süreci en az kayıpla atlattık. Artık F.Bahçe fırtınasına hazırlanın" diye konuştu.

GÜRCAN BİLGİÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır