kapat

10.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Şamdan 5'inci yaşını kutladı
Magazin basınında 'ilk'lerin öncüsü Şamdan, 5'inci doğumgününü önceki gece görkemli bir parti ile kutladı. Bu özel gece adeta bir yıldızlar geçidi gibiydi

Yıllardır sürdürdüğü ilkeli ve kaliteli yayın çizgisiyle magazin yayınları arasında ayrıcalıklı bir yere sahip olan Şamdan Dergisi, 5'inci doğumgününü önceki gece Beyoğlu Miğfer Restaurant'ta düzenlenen özel geceyle kutladı.

Son derece sıcak ve neşeli bir ortamda gerçekleşen geceye şov dünyasının pek çok ünlü ismi de katıldı. Aralarında Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses, Ajda Pekkan, Sibel Can, Muazzez Ersoy, Ebru Gündeş, Hande Ataizi, Seren Serengil, Kenan Doğulu, Banu Alkan gibi pek çok ünlü ismin bulunduğu seçkin konuklar, Şamdan'ın 5'inci doğumgünü mutluluğunu içtenlikle paylaşırken hem eğlendiler hem de eğlendirdiler.

HABER DIŞI BULUŞMA
Sabah Gazetesi Magazin Müdürü ve Şamdan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Şengül Balıksırtı yaptığı konuşmada "Bu yolculukta bizi yalnız bırakmayan dostlarımızla bu kez 'haber' dışı bir buluşma yaşıyoruz. Bu gece tüm dostlarımız burada. Bu güzel tabloyu Şamdan'ın her yıldönümünde yaşayacağımıza inanıyorum" dedi.

Cenk Eren'in şarkılarıyla hareketlenen gecede ünlüler birbiri ardına sahneye çıkarak sevilen şarkılarını seslendirdi. Cenk Eren'in ardından sahneye sırasıyla Bengü, Kenan Doğulu, Emel Müftüoğlu, Seren Serengil, Ajda Pekkan, Ebru Gündeş ve Bülent Ersoy çıkarak sevilen şarkılarını seslendirdi.

ÜNLÜLER KOROSU
Gecenin ilerleyen saatlerinde, üzerinde Şamdan'ın 5'inci yıl kapağının yer aldığı özel pastanın kesilmesiyle heyecan ve mutluluk doruğa ulaştı. Ünlülerin hep birlikte sahneye çıkarak oluşturdukları koro ise muhteşemdi. Daha sonra sahne alan oryantal Zümre ise kıvrak danslarıyla davetlileri coşturdu.

Geceye; Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses, Ajda Pekkan, Muazzez Ersoy, Sibel Can, Ebru Gündeş, Seren Serengil, Hande Ataizi, Kenan Doğulu, Ozan Kaçmaz, Ebru Şallı, Harun Tan, Kerem Alışık, Deniz Akkaya, Bengü, Emel Müftüoğlu, Cenk Eren, Erol Atar, Nihat Odabaşı, Erol Köse, Banu Alkan, Şefik Öztek, Aysu Baceoğlu, Vatan Şaşmaz, Melike Öcalan, Helin Avşar, Ebru Destan katıldı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır