kapat

10.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Eski koruması dehşet saçtı!
Fındıkzade'de bir kafeyi kurşun yağmuruna tutan İbrahim Tatlıses'in eski koruması ve akrabası Murat Kılıç ile adamları 3 kişiyi yaraladı...

BİRLİKTE ÇALIŞTILAR
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in eski koruması ve akrabası olan Murat Kılıç, Celal ve Cemal Laçin kardeşlerle uzun süre kanunsuz işler yaptı. Ancak Murat Kılıç "ruhsatsız silah kullanmak" suçundan cezaevine girince aralarındaki bu ilişki bozuldu.

İLİŞKİLERİ KOPTU
Evlendikten sonra kanun dışı işlerden elini ayağını çeken Celal Laçin, kardeşi Cemal'den Murat Kılıç ile çalışmamasını istedi. Cezaevinden çıktıktan sonra bir süre Murat Kılıç'la beraber olan Cemal Kılıç ağabeyinin bu isteği üzerine ilişkilerini kopardı.

KAFEDE KARŞILAŞTILAR
En güvendiği adamını kaybeden Murat Kılıç, birkaç gün önce kardeşine karışmaması konusunda Celal Laçin'i tehdit etti. Önceki gün 3 adamıyla Kızılelma Caddesi üzerindeki "Cafe Fındıkzade"ye giden Murat Kılıç, burada Laçin kardeşlerle karşılaştı.

KAVGA SOKAĞA TAŞTI
Kılıç'ın "Bir daha bu kahvehaneye gelmeyeceksiniz" diyerek Laçin kardeşleri ve yanlarındaki arkadaşlarını tehdit etmesi üzerine iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Satır ve döner bıçaklarının kullanıldığı kavga sokağa taştı.

SALDIRGANLAR KAÇTI
Silahlarını çeken Kılıç ve adamları ortalığı savaş alanına çevirdi. Çatışmada Ali Demir ve Arif Ekin ağır yaralandı. Bu sırada otomobiliyle yoldan geçen Meral Güdürü de başından yaralanınca hastaneye kaldırıldı. Kılıç ve adamları kaçtı.

ALİ BALCI


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır