kapat

10.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Maslak büyümeye ve gelişmeye doymuyor
Gelecek yıl Maslak'ta 300 bin metrekarelik yeni ofis alanı daha devreye girecek Levent ve Maslak'ta kiralık ve satılık ofis fiyatları bir yılda dolar bazında yüzde 30 arttı; tırmanma sürüyor

RAĞBET, KATLARA
Emlak piyasasının yıldızı Levent-Maslak'ta ofis kiralamak veya satın almak isteyen şirketler daha çok katlara rağbet ediyor. Kiralar metrekare başına 18 dolardan başlayıp 26 dolara kadar yükselebiliyor.

FÜZE RAKAMLAR
Ofis katlarının satış fiyatları metrekare başına 1100 dolardan başlıyor, 2500 dolara kadar çıkıyor. Bina rayiçleri ise 10 milyon-80 milyon dolar arasında değişiyor. Fiyatlar durmak bilmiyor; sürekli yükseliyor.

METRO FAKTÖRÜ
Taksim-Levent metro hattının da devreye girmesiyle fiyatların yeni ve hızlı bir tırmanışa geçeceği vurgulanıyor. Metro, güzergahta araç trafiğini hafiflettikçe iş merkezlerine ilginin de yoğunlaşması bekleniyor.

AKILLI BİNALAR
Bölgedeki binaların ortak özelliği, en son teknolojik sistemlerle donatılmış "akıllı binalar" olmaları. Cam ve granit malzeme, bu binaların ayrılmaz parçası. Hemen hepsi en ciddi ölçekteki deprem ve doğal afetlere dayanıklı.

RAKİP: KAVACIK
Emlak uzmanları, Levent-Maslak'a rakip olarak, Kavacık bölgesini gösteriyor. Burada henüz fiyatların da daha elverişli olduğuna dikkati çeken uzmanlar yatırımcıları uyarıyor: "Kavacık'a dikkat."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır