kapat

10.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
KISA KISA KISA

Şahin'in 5 adamı kıskıvrak yakalandı
İstanbul Organize Suçlar ve Silah Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirdikleri seri operasyonlarda, Almanya'dan Türkiye'ye iade edildikten sonra Niğde Cezaevi'ne konulan, organize suç örgütü elebaşı Sedat Şahin'e bağlı olarak faaliyet gösterdiği iddia edilen Muhsin Yıldırım ile adamlarından 5 kişi gözaltına alındı. Yakalanan bu grubun elebaşılığını yaptığı belirtilen Muhsin Yıldırım'ın, başka bir organize suç örgütünün elebaşı Çakır'ın adamlarıyla Eyüp'teki bir çay bahçesinde silahlı çatışmaya girdiği, 2 kişinin yaralandığı bu olaydan sonra 2 adamının yakalanması üzerine de kaçtığı iddia edildi.

Alo Böcek Girişimci ruhun son meyvesi:
Evinizdi, iş yerinizde haşarat sorunu varsa, "Alo Böcek Hattı" hizmetinizde... Ziraat Fakültesi'nin Zootekni bölümünden mezun olduktan sonra devlet kademelerinde iş imkanları sınırlığı olduğu için Alo Böcek Hattı'nı kuran Ayhan Apaydın, gördüğü ilgiden son derece memnun. Yaklaşık iki yıl önce bu işe başladığını anlatan Apaydın, "Değişik bir şeyler yapmaya karar verdim ve online haşarat avcılığına soyundum. Başta konut olmak üzere, işyeri, site, lokanta, pastane, hastane, fırın, fabrika, otel, motel, pansiyon gibi her türlü açık ve kapalı alanda fare, bit, pire, hamam böceği, tahta kurusu gibi yürüyen ve uçabilen haşerelere karşı savaşıyorum. İlaçlanan alana göre fiyatlarımız 15-100 milyon lira arasında değişiyor" diyor. Apaydın, hizmetlerini http://www.alobocek.8m.com adresinde ayrıntılı olarak anlatıyor.

Kalp doktorunun oğlu kalpten öldü
İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Göğüs Kalp Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aydın Kargı'nın doktor oğlu Yıldıray Kargı (38), dün sabaha karşı 05.00'te geçirdiği kalp krizi sonucu öldü. Babası ile aynı fakültenin Biokimya Laboratuvarı'nda "uzman doktor" olarak görev yapan Yıldıray Kargı, için dün Tıp Fakültesi 14 Mart Amfisi'nde bir tören düzenlendi. Daha sonra Yıldıray Kargı'nın cenazesi, Eyüp Sultan Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Törenlerde Prof. Dr. Aydın Kargı'nın genç yaşta yaşama veda eden oğlu için sürekli gözyaşı döktüğü ve güçlükle ayakta durduğu görüldü.

Hüseyin ASAL

Aşk cinayeti
Aydın'ınSöke ilçesinde asteğmen olarak görev yapan Bilal Aydın'ın (23) eski sevgilisi Nermin Çelik, Sakarya'nın Karasu ilçesine bağlı Kurumeşe köyü İlköğretim Okulu'nda görev yapan Ömer Cıngal ile birlikte olmaya başladı. Olayı duyan Aydın, eski sevgilisiyle barışmak için Kuruçeşme köyündeki öğretmen lojmanına gitti. Genç kadına barışma teflif eden asteğmen, olumsuz yanıt alınca Çelik'i dövmeye başladı. Çelik'in çığlıkları üzerine lojmana koşan Cıngal ile Aydın arasında kavga çıktı. Asteğmen üzerindeki bıçağı çekerek öğretmeni öldürdü. Aydın, jandarmaya teslim oldu.

Murat UYGUN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır