kapat

03.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Sıkıyönetim
İşte yönetimin tedbirleri: 1-Cezalar için Scala'nın dönüşü bekleniyor. 2-Ayhan ve Ali Eren ile görüşülüp, dikkatleri çekilecek. 3-Kaptanlar aktif görev alacak

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Leeds United'a 6-0 yenildikten sonra, ligde de G.Antep'ten aldığı 4-2'lik yenilgi yönetimin sabrını taşırdı.

Kötü gidişi durdurmak isteyen Başkan Serdar Bilgili ve yönetim kurulu, dünkü toplantısında "Acil Önlem Paketi"ni de açtı. Yönetim öncelikli olarak takım hakkında teknik direktör Nevio Scala'dan rapor isteyecek. Bunun için İtalyan hocanın yarın İtalya'dan dönmesi bekleniyor. Bu görüşmenin sonucuna göre takıma para cezası verilip, verilmeyeceği de kararlaştırılacak.

Disiplinsizliğe izin yok
Takım içinde sorun çıkaran futbolculara taviz verilmeyecek. İlk etapta Ayhan ve Ali Eren ile görüşülecek; Beşiktaş'tan dışlanmadıkları anlatılarak, bu futbolcular kazanılmaya çalışılacak. Takım kaptanları Mehmet ve Tayfur da, takımla daha aktif ilgilenecek, Scala'ya yardımcı olacaklar. Ayrıca yürürlükteki ceza ve prim sistemi de değiştirilecek. Özellikle para cezaları ağırlaştırılacak.

Leeds şehir dışına
Basın sözcüsü Erol Kaynar İstanbul'da bulunan Leeds United'lı yöneticilerle, 18 Ekim'de İnönü Stadı'nda oynayacakları maçta alınacak güvenlik önlemlerini konuştuklarını söyledi. Kaynar, "Leeds maçtan bir gün önce İstanbul'a gelecek ve tıpkı bizim gibi havaalanına yakın bir otelde kalacak. Çırağan'da yer ayırtmışlardı ama güvenlik nedeniyle bunu kabul edemezdik. Onlar da zorluk çıkarmadı" diye konuştu.

Bu arada maç için şu ana kadar 250 Leeds taraftarının rezarvasyon yaptırdığı ancak bu sayının maç gününe kadar 500'ü bulacağı belirtildi.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır